Design atemporal si performanta audio premiata:  

Bang & Olufsen isi extinde portofoliul Beovision TV

Bang & Olufsen a anuntat astazi extinderea portofoliului sau TV cu nou lansatul  Beovision Contour de 48”, dar si cu o serie de noi imbunatatiri aduse modelelor Beovision Eclipse-55 de a doua generatie si introducerea in colectia remarcabila a suportului de podea motorizat Beovision Harmony.

„Sunetul reprezinta mai mult de jumatate din imagine” este motto-ul care se afla in centrul filosofiei Beovision a brandului Bang & Olufsen. Combinand un sistem de sunet puternic, integrat pe 3 canale cu tehnologia OLED de ultima generatie de la LG Electronics ce este renumita pentru o calitate vizuala excelenta, portofoliul de televizoare Bang & Olufsen garanteaza o experienta de home entertainment cu adevarat captivanta. Aceasta formula castigatoare aduce unicitate brandului Bang & Olufsen, oferind cele mai bune performante de pe piata, si, in acelasi timp un design si o maiestrie lipsite de orice fel de compromisuri. Odata cu lansarea Beovision Contour, portofoliul TV Bang & Olufsen ofera acum o gama de televizoare disponibile in dimensiuni de la 48” pana la 88”, cu trei modele variate ce se vor potrivi oricarei preferinte:

  • Minimalistul Beovision Contour de 48” ce ofera o experienta TV si audio completa folosind tehnologia de sunet a deja premiatul Beosound Stage.
  • ModeleleBeovision Eclipse de 55” si 65” ce ofera o experienta TV si audio superioara, putand fi conectate la boxe externe prin intermediul decodorului incorporat pentru sunet surround, astfel fiind creata o experienta cinematica completa. Acestor modele, le-au fost aduse si o serie de noi imbunatatiri precum suportul pentru podea motorizat si suportul pentru perete, ambele oferind un grad ridicat de flexibilitate de pozitionare in interiorul incaperilor.
  • Beovision Harmony este un sistem de home entertainment conceput pentru a oferi o experienta cinematica pe un ecran dimensiuni mari direct in casele consumatorilor, fiind disponibil in dimensiuni ale ecranului de la 65” si pana la 88”. Datorita decodorului de sunet surround 7.1 incorporat, conectarea a opt difuzoare Beolab (precum Beolab 18, Beolab 50 si Beolab 90) este posibila pentru o experienta cinematica impresionanta. Clientii pot alege dintr-o gama de culori si finisaje variate ale produselor ce permit crearea unui design unic si potrivit nevoilor estetice ale consumatorului. De asemenea, pentru cei care isi doresc un design cu totul unic, crearea unor finisaje personalizate pentru modelele Beovision Harmony, Beolab 50 si Beolab 90 este posibila.

Beovision Contour

Beovision Contour ofera o experienta cinematica si audio completa intr-un singur produs ce poate fi folosit ca sistem de home cinema primar sau secundar, in functie de dimensiunea locuintei consumatorului. Beovision Contour poate fi pozitionat oriunde pentru crearea unui design interior placut, fie ca este vorba de bucatarie, dormitor sau living room, pe perete, pe podea sau asezat pe o alta piesa de mobilier. Beovision Contour a fost creat pentru a ascunde elementele inutile, ce pot oferi un aspect incarcat incaperilor, fiind creat cu elemente de design atemporale si materiale naturale ce aduc un plus de frumusete oricarei camere. Produsul este disponibil in trei palete de culoare, argintiu, negru antracit sau o superba varianta in nuante aurii, toate acestea fiind armonios imbinate cu finisaje realizate din material textil sau fatete din lemn ce imbraca partea frontala a boxelor. Fatetele realizate din lemn sunt si ele disponibile in doua nuante de stejar, in tonuri deschise si in tonuri inchise ce vor complimenta perfect varianta aleasa de cadru de aluminiu. Toate cablurile sunt ascunse in partea centrala din spatele televizorului, oferind astfel un design holistic la 360 de grade, care permite televizorului sa ramana placut din punct de vedere estetic din orice unghi ar fi privit.

”Suntem incantati sa lansam Beovision Contour, o experienta vizuala cinematica ce nu face niciun compromis in ceea ce priveste calitatea sau estetica designului, in ciuda dimensiunilor sale. Motivul care ne-a condus spre crearea modelului Beovision Contour a fost acela ca, in urma feedback-ului primit de la clienti, am aflat ca acestia au nevoie de un produs cu un ecran de dimensiuni medii, ce poate fi pozitionat oriunde si care este realizat la cele mai inalte standarde de performanta si design ”, a transmis Christoffer Østergaard Poulsen, vicepresedintele senior al departamentului de management de produs al Bang & Olufsen.

Pentru modelul Beovision Contour au fost create trei optiuni de suport integrate ce confera un aspect minimalist. Suportul de podea realizat din aluminiu poate fi rotit manual la 180 de grade in ambele directii, stanga sau dreapta, si asigura cea mai buna experienta de vizionare cu o estetica minimalista si moderna. Totusi, daca se doreste montarea lui Beovision Contour pe perete, Bang & Olufsen a proiectat cu inteligenta un suport de perete ce va permite mutarea si modificarea unghiului televizorului astfel incat acesta sa fie pozitionat perfect pentru o experienta vizuala superioara in incaperea din care face parte. Brandul a creat, de asemenea, si un suport ce faciliteaza pozitionarea produsului pe podea, pe rafturi sau deasupra altor piese de mobilier de forma dreptunghiulara, realizat din aluminiu solid.

Beovision Contour este o interpretare superba a deja celebrului design adoptat de catre Bang & Olufsen in intreaga lor gama de produse, fiind proiectat in colaborare cu Torsten Valeur si pastrand o linie clasica, dar in acelasi timp minimalista, lipsita de elemente ce pot fi de prisos. Cadrul de aluminiu al produsului este unul magnific, din acesta fiind inspirat si numele de „Contur“, subliniind expertiza de negalat pe care Bang & Olufsen o are in prelucrarea aluminiului la Fabrica 5 din Struer, Danemarca. Anodizarea suprafetei aluminiului a fost obtinuta printr-un proces de lustruire a argintului inainte de gravare pentru a crea un finisaj satinat care este atat rafinat cat si delicat.

in spatele ramei ce acopera boxele lui Beovision Contour se afla unsprezece drivere si amplificatoare puternice de boxe ce folosesc tehnologia de sunet a premiatului Beosound Stage. Aici, sunt de asemenea incluse si patru drivere de bass personalizate de 4”, care ofera o performanta imbunatatita a bassului de pana la 30 Hz. Echipat cu ecranul OLED de ultima generatie de 48” de la LG, Beovision Contour este inegalabil in ceea ce priveste redarea realista a culorilor si a nivelurilor de negru absolut care construiesc experienta completa TV Bang & Olufsen. Toate sursele integrate pot fi controlate cu usurinta prin intermediul telecomenzii Beoremote One, realizata dintr-o singura bucata de aluminiu extrudat.

Beovision Eclipse de generatia a doua

Dupa succesul avut de catre popularul Beovision Eclipse de prima generatie produs in doua dimensiuni, 55” si 65”, Bang & Olufsen au lansat cea de-a doua generatie a Beovision Eclipse. Noua generatie a fost adaptata pentru a putea include cea mai noua tehnologie in materie de ecrane, LG OLED GX si i-au fost aduse imbunatatiri ale performantelor audio ale piesei de sunet centrale care, impreuna cu noul ecran ofera o experienta imbunatatita. A doua generatie Beovision Eclipse ofera o experienta TV si audio superioara datorita configuratiei sale stereo integrate pe 3 canale, care asigura un sunet clar si bogat atunci cand sunt redate dialoguri sau discutii si nu numai. Conectarea prin cablu sau conectarea fara fir sunt disponibile, oferind acum posibilitatea de a conecta boxe Beolab suplimentare prin intermediul decodorului integrat de sunet surround, ce permite atingerea unei experiente cinematografice imersive completa pe 7.1 canale. Televizorul poate fi pozititionat cu usurinta in unghiul ideal de vizualizare printr-un singur click, totul datorita noului suport de podea motorizat sau a suportului motorizat pentru perete, ce confera flexibilitate superioara de pozitionare in cadrul unei incaperi.

Beovision Harmony Floor Stand

Principalul concept al lui Beovision Harmony a fost acelea de a integra un ecran foarte mare intr-o camera principala, punand in centrul atentiei o experienta bazata pe miscare. Astfel, brandul a gasit o solutie pentru situatiile in care, atunci cand ecranul este neutilizat si are culoarea neagra ce domina incaperea si atrage toata atentia asupra sa, acesta sa fie placut din punct de vedere estetic datorita modului in care fatetele boxelor il acopera.  Performanta audio cinematica iconica a Bang & Olufsen este livrata cu o claritate si o putere de sunet stralucitoare, mai ales in ceea ce priveste discursurile, in timp ce designul inovativ transforma Beovision Harmony in ceva mai mai mult decat un simplu ecran negru, lipsit de viata atunci cand nu este utilizat.

Acest televizor a fost dus la nivelul urmator odata cu adaugarea unui nou suport de podea motorizat disponibil in tonuri argintii, nuante de alama, nuante de bronz si nuante aurii ce se potrivesc perfect cu fatetele de aluminiu. Suportul de podea Beovision Harmony ofera utilizatorului mai multe optiuni de pozitionare in spatiu a superbului TV si permite o experienta de vizionare perfecta din orice unghi. Suportul motorizat a fost creat cu atentie pentru a completa dinamicitatea lui Beovision Harmony si ofera astfel o experienta si mai captivanta.

Portofoliul Beovision al brandului Bang & Olufsen este dovada modului in care producatorul are o abordare lipsita de orice compromis in ceea ce priveste designul, maiestria si performanta audio, oferind astfel clientilor experiente audio-vizuale si cinematice incredibil de captivante.

Preturi si disponibilitate

Beovision Contour, ce include si suportul de perete (5700 EUR / 5150 GBP) si Beovision Eclipse-55 de a doua generatie ce include si suportul de podea motorizat (9955 EUR / 8650 GBP) sunt disponibile online si in magazinele Bang & Olufsen din Europa incepand cu luna Noiembrie 2020, global urmand a fi disponibile din luna Februarie 2021.

Beovision Harmony de 65” ce include si fatetele din lemn si suportul de podea motorizat (17400 EUR / 15100 GBP) este disponibile acum online si in magazinele Bang & Olufsen.

Pentru a afla mai multe, urmariti brandul pe conturile sale de Instagram, Facebook, Twitter sau Youtube (@bangolufsen), sau folositi hashtag-urile #BeovisionContour, #BeovisionHarmony si #BeovisionEclipse.

DESPRE BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen este un brand global dedicat stilului de viata de lux fondat in 1925 in Struer, Danemarca, de Peter Bang si Svend Olufsen a caror devotament si viziune raman baza companiei. Mostenirea bogata construita in jurul determinarii neobosite de a crea produse care depasesc limitele tehnologiei audio continua sa plaseze compania in fruntea inovatiei din domeniu. Astazi, fiecare produs Bang & Olufsen este caracterizat de combinatia unica de sunet de calitate, design atemporal si maiestrie de neegalat. Produsele audio inovatoare si progresive ale companiei sunt vandute in intreaga lume in magazinele Bang & Olufsen, online si in magazinele multibrand. Compania are aproximativ 900 de angajati si opereaza in peste 70 de piete. Actiunile Bang & Olufsen sunt listate pe NAS DAQ Copenhagen A/S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *