ASUS ZenBook Flip S UX371 cu ecran OLED 4K este disponibil în România

ASUS ZenBook Flip S UX371 cu ecran OLED 4K UHD rabatabil este disponibil în magazinele din România. Fiind cel mai subțire laptop convertibil cu balama 360° ErgoLift și ecran OLED, acesta combină portabilitatea, diversele moduri de utilizare, performanța și designul luxos. Laptopul își păstrează forma suplă și elegantă având o grosime incredibilă de doar 13,9 mm și o greutate de numai 1,2 kg.

Ecran OLED 4K
ZenBook Flip S UX371 este echipat cu un panoul OLED 4K UHD cu rame NanoEdge, acoperind în proporție de 100% spațiul de culoare DCI-P3, fiind certificat VESA DisplayHDR 500 True Black pentru nuanțele profunde de negru și contrastul său excepțional. De asemenea, este certificat TÜV Rheinland pentru grija manifestată pentru ochii utilizatorilor și pentru interacțiunea intuitivă care suportă noul stylus activ ASUS Pen, cu 4096 de niveluri de presiune.

Hardware de top
Noul laptop convertibil ASUS ZenBook Flip S UX371 are la bază un procesor Intel Core i7 din generația a 11-a, până la 16GB de memorie RAM și unități de stocare SSD cu o capacitate maximă de 1TB. Configurațiile sunt diferite de la versiune la versiune, existând alternative pentru fiecare utilizator. Porturile USB Thunderbolt 4 oferă viteze ridicate pentru transferul datelor, existând chiar și o ieșire HDMI, de dimensiuni mari, ce permite conectarea televizoarelor sau a proiectoarelor video.

ZenBook Flip S include ASUS NumberPad 2.0, un touchpad cu funcție duală, care are integrată o tastatură numerică iluminată cu LED. Chiar și atunci când NumberPad este activat, touchpad-ul poate fi folosit pentru controlarea cursorului de pe ecran, grație software-ului său inteligent.

Performanța WiFi este optimizată cu ajutorul tehnologiei ASUS WiFi Master Premium, care include ASUS WiFi Stabilizer și ASUS WiFi SmartConnect. Pentru mai multă stabilitate, WiFi Stabilizer filtrează orice interferențe wireless, iar WiFi SmartConnect asigură selectarea automată a celei mai bune surse WiFi.

ZenBook Flip S UX371 este un portabil cu autonomie ridicată, ce se poate întinde până la 15 ore. Încărcarea rapidă, cu ajutorul încărcătorului USB-C din pachet se poate face în numai 49 de minute, bateria ajungând de la 0% la 60%.

Preț și disponibilitate
Laptopurile ASUS ZenBook Flip S UX371 sunt disponibile în România prin intermediul magazinelor specializate, în diverse configurații.
ASUS ZenBook Flip S UX371EA-HL003R echipat cu procesor Intel Core i7-1165G7, ecran OLED 4K, 16GB memorie RAM și SSD de 1TB are un preț de aproximativ 8199,99 lei (taxe incluse). Laptopul ASUS ZenBook Flip S UX371EA-HR017R cu procesor Intel Core i7-1165G7, ecran LCD FHD, 16GB memorie RAM și SSD de 1TB costă aproximativ 7699,99 lei (taxe incluse). Modelul ASUS ZenBook Flip S UX371EA-HR010R bazat pe un procesor Intel Core i5-1135G7, ecran LCD FHD, 8GB memorie RAM și SSD de 512GB are un preț de raft de aproximativ 6199,99 lei (taxe incluse).

Trailer video: www.youtube.com/watch?v=KEqYsgrCB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *