Spune #hellocadouri pentru orice telefon Motorola cumpărat în luna decembrie

București, 02.12.2020: Motorola dă startul celei mai îndrăgite perioade din an prin lansarea campaniei #hellocadouri. Astfel, în perioada 1 – 20 decembrie, orice telefon Motorola cumpărat de pe platforma www.motorola.com/ro/ sau de la partenerii autorizați – Altex, Digi, Media Galaxy, Orange și Vodafone – poate intra în cursa pentru unul dintre premiile din campania #hellocadouri: o tabletă Lenovo M10 pe zi, un Lenovo IdeaPad pe săptămână și marele premiu al campaniei promoționale, un telefon razr 5G Blush Gold.

În campanie intră toate telefoanele Motorola achiziționate în perioada 1-20 decembrie, al căror cod IMEI1 este înscris pe www.castigacumotorola.ro, alături de dovada plății.

Prin #hellocadouri, Motorola se adresează atât celor care sunt în căutarea unui cadou pentru cineva drag, cât și celor care iau în considerare schimbarea telefonului, oferind posibilitatea câștigării unui premiu în fiecare zi. Motorola propune utilizatorilor un portofoliu extins de telefoane mobile inteligente cu specificații de top. De la telefoane de buget, la cele din gama medie și până la flagship-uri și telefoane premium, Motorola oferă o soluție viabilă indiferent de criteriile de alegere a unui nou terminal și de bugetul alocat, prin telefoanele din gama egama gseria oneseria edge sau prin noul razr 5G.

De-a lungul timpului, Motorola a adus în atenția publicului o serie de telefoane atractive la un preț accesibil, printr-o configurație hardware care rulează fără probleme actualizările sistemului de operare și ale aplicațiilor, cu specificații tehnice de top, care de multe ori rivalizează cu cele de pe telefoanele de tip flagship. De asemenea, compania s-a remarcat prin păstrarea standardului ridicat pentru toate modelele, majoritatea telefoanelor din portofoliu fiind un best buy prin raportul calitate-preț foarte bun.

Indiferent de dispozitivul achiziționat, luna aceasta aduce șansa câștigării unuia dintre cele 3 categorii de premii:

  • 20 de tablete Lenovo TAB M10 TB-X606X
  • 3 laptop-uri Lenovo IdeaPad 314IIL05
  • marele premiu, un telefon Motorola Razr 5G Blush Gold

Campania este valabilă în perioada 1-20 decembrie 2020. Pentru mai multe informații despre desfășurare și înscriere puteți accesa www.castigacumotorola.ro.

Urmăriți-ne pe FacebookInstagramYoutube sau vizitați site-ul nostru web la adresa www.motorola.com/ro/home

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015.  Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo, responsabilă de crearea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile sub marca Moto și Motorola.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune, în valoare de 45 mld. USD, care își propune să devină lider global în Transformare Inteligentă prin dispozitive și infrastructură smart care oferă cea mai bună experiență de utilizare. Lenovo deține în portofoliu cea mai diversă gamă de produse conectate, inclusiv smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) și stații de lucru, precum și dispozitive AR/VR și soluții inteligente pentru casă și birou. Soluțiile Lenovo pentru centre de date (ThinkSystem, ThinkAgile) contribuie în mod esențial la crearea capacității și generarea puterii de calcul necesare pentru schimbarea lumii de business și a societății. Lenovo urmărește să inspire elementul unic din fiecare și să contribuie la un viitor mai inteligent și prosper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *