Seria DP600 este alegerea inteligentă pentru cei care preferă calitatea și eleganța

Piața televizoarelor este atât de dinamică și fiecare brand încearcă să atragă cât mai mulți clienți de partea sa prin tot felul de produse și tot felul de oferte. În această mare de posibilități să faci alegerea potrivită pentru resursele tale financiare și pentru casa ta poate fi ușor apăsător. De aceea, seria de televizoare inteligente DP600 este varianta de care ai nevoie pentru a îmbina calitatea cu un preț accesibil, care nu să-ți usuce buzunarele. Cu un design subțire, elegant, care îl face ușor de montat în orice colț al casei, o calitate spectaculoasă a imaginii 4K HDR și acces instant la conținut datorită SMART TV 3.0, DP600 este alegerea inteligentă pentru tine sau pentru cei dragi ție, că tot se apropie sărbătorile.

Mai jos, îți prezentăm câteva motive practice, care transformă televizorul LED Smart TCL, 165 cm, 65DP600, 4K Ultra HD, Clasa A+, în produsul ideal pentru casa ta.

Dimensiunea ecranului și calitatea imaginii sunt, poate, primele două lucruri la care ne gândim atunci când evaluăm performanțele unui televizor. Seria DP600 vă oferă experiența 4K Ultra HD, adică de 4 ori mai mulți pixeli, de 4 ori mai multe detalii și o acuratețe a imaginii absolut senzațională. În plus, rezoluția Ultra HD (3840 x 2160) este de 4 ori mai mare fata de cea Full HD, iar acest format permite redarea cu peste 8 milioane de pixeli.

Datorită HDR (High Dynamic Range – Interval dinamic ridicat) ai parte de luminozitate îmbunătățită şi gradații mai subtile între nuanțele de negru, o cromatică vivace și imagine precisă. Mai mult, ai luxul de a experimenta conținutul în cea mai bună formă posibilă, indiferent de sursa de semnal: HDMI, emisiuni TV, USB, conținut accesat de pe internet sau prin intermediul aplicațiilor.

Screenshot 2020-11-27 162622

Totodată, seria TCL DP600 folosește tehnologia Micro Dimming, careanalizează imaginea televizorului în aproximativ o sută de zone separate pentru a adapta luminozitatea, lucru care are un efect deosebit asupra calității vizionării, în special, în întuneric. Combinația excelentă între tehnologiile de procesare ale imaginii: 4K-UHD, HDR, Micro Dimming și 10-bit panel face ca televizorul să ajungă la un Picture Performance Index – PPI de 1200. În egală măsură, sistemul Dolby Audio îți oferă un sunet de o calitate excepțională, care te va lansa direct în mijlocul acțiunii.

O altă caracteristică importantă a seriei DP600 este opțiunea Smart TV 3.0, care te ajută să te bucuri de conținutul tău preferat datorită funcțiilor predefinite, categoriilor recente și frecvent utilizate. În plus, cu TV + App Store, pot fi descărcate aplicații, filme, videoclipuri și jocuri direct pe televizor.

Și cum smartphone-urile sunt un element esențial în existența noastră, cu aplicația originală TCL: T-Cast poți controla și distribui conținut către sau de la televizor. T-Cast transformă televizorul, telefonul și tableta într-un sistem integrat inteligent și versatil.

Alte specificații:

Aplicații Video Streaming: YouTube & Netflix, două dintre aplicațiile care au devenit un #must pentru orice casă;

Tip procesor : Dual Core;

Tip tehnologie HDR: HDR 10, HLG;

Tehnologii imagine: 1200 PPI, Digital Noise Reduction, Mod Film, Mega Contrast, Pure Image Ultra HD, Panel 10 bit;

Tehnologii audio: Dolby Digital Plus, Equalizer, Auto volume control;

Sistem audio: 2;

Putere difuzoare integrate: 16 W;

Conectivitate wireless: Wi-Fi;

Eficiență energetică: Clasa A+;

Consum energie electrică: 170 W;

Putere consumată în stand-by: 0.24 W;

Consum anual energie: 173 kWh;

Dimensiune cu stand: 1465 x 906 x 244 mm;

Dimensiune fără stand: 465 x 850 x 78 mm;

Greutate cu stand: 20.8 Kg;

Televizor LED Smart TCL, 165 cm, 65DP600, 4K Ultra HD, Clasa A+ este disponibil acum la eMAG la super prețul de 2.606 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *