Huawei a susținut vara aceasta Mercato Kultur: un spațiu urban creativ și de reconectare în mijlocul orașului

București, 19 noiembrie 2020 – Huawei Consumer Business Group a susținut anul acesta, ca partener de conectivitate, noua ediție a proiectului Mercato, găzduit într-o grădină urbană aflată în inima orașului București. În această perioadă de reîntâlnire, Huawei a fost alături de utilizatorii săi pentru a-i ajuta să surprindă momentele speciale de reconectare – cu proiectele personale și profesionale, cu cei dragi sau cu locurile cărora le-au simțit lipsa si care contează cu adevărat pentru ei. Astfel, s-a lansat proiectul Huawei x Mercato Kultur – ”Joy of Reconnection”, creând o oază de liniște și conectare în centrul Bucureștiului.

„Prin această colaborare, ne-am dorit să creăm alături de cei de la Mercato Kultur un loc în care consumatorii noștri să se poată simți mai aproape de prieteni, să trăisacă din nou momentele speciale petrecute în inima orașului și care amintesc de atmosfera festivalurilor sau, pur și simplu, să se conecteze la job-urile lor, dar dintr-o grădină urbană.”, spune Sabina Știrb, Marketing Director Huawei, Consumer Business Group România. „Sperăm ca toți cei care au avut ocazia să viziteze vara aceasta spațiul dedicat Huawei din cadrul Mercato să fi simțit acea conexiune specială, atât cu tehnologia, cât și cu cei pe care și i-au dorit mai aproape.”

Într-un moment în care viețile tuturor s-au schimbat profund, proiectul Mercato Kultur a creat pentru bucureșteni o poartă spre cultură, într-un spațiu outdoor de food și divertisment de calitate, și, mai ales, în condiții de siguranță și igienă conform normelor în vigoare.

În decursul a trei luni, în gradina Mercato Kultur, oaspeții s-au putut bucura de o serie de evenimente culturale, realizate în condiții de distanțare socială, de la festivaluri de film, la muzică de calitate, teatru pentru copii și seri de poezie.

Pentru că încă suntem la distanță, dar totuși mai conectați decât niciodată, Huawei, alături de partenerul de conectivitate Orange România, a transformat Mercato Kultur în această vară într-un office personal pentru toți cei care li s-au alăturat pe timpul zilei. Huawei și Orange România au pus la dispoziție spațiului urban o conexiune rapidă la internet cu ajutorul routerulului Huawei WiFi AX3 prin care conceptul de ”work from anywhere” a fost dus la nivelul următor. Vizitatorii au fost invitați să își aducă laptopul la Mercato Kultur și să se bucure de această vară diferită, dar la fel de productivă.

Campania a avut în prim plan flagship-ul Huawei lansat în prima jumătate a anului 2020, HUAWEI P40 Pro, un smartphone menit să aducă oamenii mai aproape nu doar prin funcțiile de productivitate, dar și prin camera impresionantă cu un zoom 5x, ideală pentru a surprinde toate momentele importante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *