GeForce NOW vine pe iOS Safari; Noutățile săptămânii Game Ready pe GeForce NOW

Acum câteva momente, GeForce NOW s-a lansat pe iOS Safari în beta. Membrii se pot bucura acum de multe dintre jocurile din librăria GeForce NOW pe iPhone și iPad, lucru care aduce GeForce la milioane de noi jucători.

Membrii GeForce NOW pot vizita pagina https://play.geforcenow.com/ de pe device-uri care au iOS 14.2 sau iPadOS 14.2. Oricine nu este membru încă poate alege un abonament lunar Founders ($4.99/lună sau $24.99 pentru șase luni) sau abonament gratuit de aici https://www.nvidia.com/en-us/geforce-now/memberships/.

Beta-ul GeForce NOW iOS Safari este disponibil în America de Nord și Europa, inclusiv în Rusia prin intermediul partenerului GeForce NOW Alliance GFN.RU. De asemenea, va fi disponibil și în alte regiuni cu parteneri GeForce NOW Alliance în viitor.

Împreună cu minunata echipă de la Epic Games am lucrat pentru a livra o variant optimizată pentru touch a jocului Fortnite, lucru care va întârzia disponibilitatea jocului. Chiar dacă librăria GeForce NOW este experimentată cel mai bine pe mobil cu un gamepad, touch este modul prin care peste 100 de milioane de jucători de Fortnite au construit, s-au luptat și au dansat spre victorie.  Echipele lucrează pentru a livra o experiență pe mobil de cloud streaming pentru Fortnite, bazată pe GeForce NOW. Membrii pot verifica disponibilitatea jocului pe iOS Safari cât de curând.

GeForce NOW pe iOS Safari necesită un gamepad – deci, jocurile doar cu mouse și tastatură nu sunt disponibile din cauza limitărilor platformei. Pentru cea mai bună experiență, membrii pot folosi un gamepad recomandat pentru GeForce NOW precum un Razer Kishi.

De asemenea, am publicat o postare de blog (link) cu mai multe informații, precum și alte anunțuri precum:

  • Îmbunătățiriale calității serviciului
  • Lansări de jocuri recente pe GeForce NOW, printre care Watch Dogs: Legion cu RTX, Among Us și Assassin’s Creed Valhalla. Cyberpunk 2077 va sosi curând și va include RTX.
  • Experiența pe Chrome bazată pe webRTC se va extinde pe mai multe platforme în Q1 anul viitor.
  • Un nou partener GeForce NOW Alliance, Zain, va extinde curând serviciul de cloud gaming în Arabia Saudită printr-o lansare beta. Între timp, Taiwan Mobile tocmai a scos din beta serviciul GeForce NOW.

Nu în cele din urmă lansăm o nouă serie de jocuri – Game Ready pe GeForce NOW și în această săptămână. Ca întotdeauna, puteți vizita pagina de jocuri pentru lista completă de jocuri disponible pe GeForce NOW.

Săptămâna aceasta au fost adăugate 7 noi jocuri în librăria GeForce NOW, printre care lansare în aceeași zi ca cea oficială pentru Bridge Constructor: The Walking Dead pe Epic Games Store și Steam.

Iar atunci când seiful Epic se deschide pentru jocuri gratuite în fiecare săptămână, suntem acolo să îl aducem și pe GeForce NOW. Săptămâna acesta, jocul gratuity este Elite Dangerous.

Lista completă de jocuri poate fi consultată mai jos.

Game Ready pe GeForce NOW

Nou pe GeForce NOW:

  • Bee Simulator (lansare nouă pe Steam)
  • Bridge Constructor: The Walking Dead (lansare în aceeași zi ca și pe Epic Games Store și Steam, Nov. 19)
  • Poker Club (lansare în aceeași zi ca pe Steam, Nov. 19)
  • Elite Dangerous (Gratuit pe Epic Games Store – Nov. 19-26)
  • RuneScape 
  • Trials Rising (Versiunea de Epic Games Store)

Returning to GeForce NOW:

  • Amazing Cultivation Simulator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *