Noua piesă 5GANG featuring Huawei, pe locul 1 în trending, în doar câteva zile de la lansare

  • FORTZINNI, noua piesă semnată de 5Gang featuring Huawei, peste 1.5 milioane de vizualizări și pe locul 1 în trending pe YouTube
  • Membrii 5GANG fac parte din campania de comunicare dedicată HUAWEI P smart 2021, un telefon cu personalitate, la fel cum sunt și ei

București, 13 noiembrie 2020 – Huawei Consumer Business Group România anunță o nouă etapă a proiectului special demarat alături de 5GANG, prin lansarea noului videoclip al trupei, powered by Huawei. Piesa FORTZINNI, dezvăluită în timpul concertului care avut loc online pe 7 noiembrie, a ajuns deja pe locul 1 în trending pe YouTube, în doar câteva zile de la lansare.

Videoclipul ilustrează conexiunea dintre tehnologie și divertisment într-o manieră inedită. Compatibilitatea dintre specificațiile noului HUAWEI P smart 2021 și personalitățile vibrante ale membrilor trupei 5GANG este unul dintre principalele aspecte care au stat la baza conceptului creativ din spatele videoclipului care a adunat peste 1.5 milioane de vizualizări în doar câteva zile de la publicare.

Întreaga campanie demarată alături de 5GANG a fost concepută pntru a genera experiențe mult așteptate, iar rezultatele confirmă compatibilitatea dintre personalitatea celor 5 vloggeri de succes și smartphone-ul HUAWEI P smart 2021.”, declară Sabina Știrb, Marketing Director, Huawei Consumer Business Group România. „Felicităm 5GANG pentru o lansare de succes și un concert mult așteptat și ne bucurăm că am oferit împreună o astfel de experiență consumatorilor, demonstrând într-un mod creativ cum tehnologia ne ajută să rămânem conectați cu activitățile noastre preferate de divertisment și nu numai.”, continuă aceasta.

Noua piesă a fost cântată, în premieră, în timpul concertului 5GANG, powered by Huawei, un concert mult așteptat, ce a răspuns prompt nevoii de divertisment a consumatorilor, chiar și în contextul actual. Evenimentul s-a bucurat de un succes răsunător. Peste 6.000 de spectatori au fost prezenți, virtual, din fața ecranelor, pe contul de YouTube oficial al 5GANG, iar peste 3.000 de comentarii au fost înregistrate în timpul concertului.

Piesa FORTZINNI se bucură deja de un mare succes pe YouTube. Suntem pe locul 1 în trending și am depășit deja pragul de un milion de vizualizări. Noul videoclip este un mix între abordarea fresh cu care v-am obișnuit deja, tehnologie și multă energie. Piesa a fost foarte așteptată de public și ne bucurăm că am reușit să o cântăm, în premieră, în timpul concertului powered by Huawei, după multe luni în care nu am mai avut ocazia să fim pe scenă în fața celor care ne ascultă și ne urmăresc.”, a declarat Selly, Vlogger și membru 5GANG.

În plus, interesul ridicat al consumatorilor pentru noul HUAWEI P smart 2021 a fost vizibil în timpul concursurilor lansate de membrii 5GANG în timpul evenimentului, în două etape. Participanții au răspuns cu succes întrebărilor legate de specificațiile smarphone-ului de top, iar doi dintre aceștia urmează să se bucure de specificațiile de ultimă oră ale telefonului.

HUAWEI P smart 2021 asigură calitatea unui vârf de gamă la un preț accesibil și garantează o durată de viață excelentă a bateriei, precum și o cameră inteligentă, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare moment al vieții și să îl surprindă așa cum își doresc.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *