Noul flagship motorola edge+ este disponibil la precomandă în România

Motorola anunță lansarea flagshipului motorola edge+ în România, dispozitivul 5G echipat să ofere experiențe incredibile și performanță de top. Astfel, începând de azi, motorola edge+ va fi disponibil pentru precomandă în magazinele online ale partenerilor, pe site-ul Altex la prețul recomandat de 4999 lei sau în rate lunare de 36 de euro împreună cu abonamentul Smart Plus 25 ce oferă acces 5G, în rețeaua Orange România (conform condițiilor comerciale Orange Romania).

Pentru ca experiența premium să fie completă, Motorola România pune în valoare designul și specificațiile tehnice ale telefonului printr-un parteneriat cu Velante Officiale, brandul de huse de telefon și accesorii din piele de lux. Colaborarea are ca punct de referință atenția acordată fiecărui detaliu, husele fiind finisate impecabil de către artizani pricepuți.

Motorola a optat pentru un proces de precomandă diferit, exclusivist, care conectează utilizatorul motorola edge+ cu un accesoriu elegant, care îi poartă amprenta personală. La precomanda modelului edge+, clienții vor primi cadou o husă din piele de piton albastră sau neagră pe care o vor putea personaliza cu inițialele lor. Husa a fost creată pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, fiind un element de distincție și rafinament, care atrage toate privirile.

Noul motorola edge+ deține cel mai puternic procesor din lume, Qualcomm Snapdragon 865, un procesor integrat 8-core, pe 64-biți, echipat cu nanotehnologie avansată. Cu 12 GB de memorie Micron DDR5, dispozitivul funcționează perfect, având o lățime de bandă cu 30% mai mare și un consum mai mic al bateriei, astfel încât experiențele 5G să fie utilizate la maxim. Procesorul folosește inteligența artificială, iar acest lucru ajută camera foto și aplicațiile să funcționeze mai bine pe acest flagship.

Ecranul Endles Edge a lui motorola edge+ depășește limitele și se întinde pe ambele margini ale dispozitivului, ajungând la o curbură de aproape 90 de grade. Oferind o experiență de vizionare captivantă și imersivă cu un raport de aspect 21:9, flagshipul este perfect pentru activități de divertisment. Display-ul este capabil să reprezinte un miliard de nuanțe și să ofere o calitate incredibil de dinamică a imaginii datorită formatului HDR10+. Ecranul curbat și lățimea îngustă a noului motorola edge+ oferă proporțiile optime pentru utilizare și navigare cu o singură mână, iar Edge Touch, din cadrul noului pachet My UX de caracteristici software, permite personalizarea noilor moduri de interacțiune cu dispozitivul. În noul Moto Game time, gamerii pot să întoarcă telefonul în poziție landscape și să transforme telefonul într-o consolă, prin utilizarea a două butoane suplimentare, personalizabile, în partea de sus a ecranului.

motorola edge+ are cele mai puternice boxe stereo întâlnite vreodată la un smartphone, plus reglaje precise pentru o calitate a sunetului profesională și o sonorizare clară și completă. Tehnologia de tuning audio vine de la Waves, compania deținătoare a premului Technical Grammy pentru expertiză și inovație audio. Sunetul memorabil este datorat setului de îmbunătățiri aduse algoritmului Waves MaxxAudio îmbinat cu anii de experiență a inginerilor de sunet, utilizate la maximum pentru a regla difuzoarele smartphoneului.

motorola edge+ beneficiază de o cameră principală de 108 MP cu un sistem triplu de camere foto care oferă un obiectiv pentru fiecare cadru. Se pot surprinde mai multe detalii cu zoom-ul optic cu rezoluție înaltă pe obiectivul telephoto de 8MP, cadre mai largi cu obiectivul cu unghi ultra-wide de 16MP sau fiecare detaliu al subiectului cu ajutorul Macro Vision. Capabilitățile video de pe motorola edge+ permit înregistrarea 6k pentru videoclipuri incredibile, la rezoluție mare. În plus, flaghispul vine echipat cu cea mai avansată Stabilizare Video și combină OIS (Optical Image Stabilization) și EIS (Electronic Image Stabilization) pentru o calitate video mai bună în condiții de lumină redusă.

Pe lângă performanța de top și puterea de 5G, Motorola a echipat noul flagship cu o baterie de 5000 mAh, cea mai mare baterie de pe un telefon 5G. Iar pentru mai mult confort, motorola edge+ include încărcare TurboPowerTM cu și fără cablu și, în plus, permite transferul de energie de la alte dispozitive datorită funcției wireless power sharing.

Flagshipul rulează Android™ 10 curat, fără interfețe software greoaie. Cu ajutorul sistemului de operare Android au fost dezvoltate modalități unice de a îmbunătăți experiența mobilă a clienților. De aceea, prin motorola edge+, Motorola introduce My UX, care le permite utilizatorilor să își personalizeze experiența pentru a fi și mai intuitivă și personală. My UX include toate experiențele moto pe care utilizatorii deja le cunosc și apreciază, iar cu noile interacțiuni pe display, My UX le permite utilizatorilor să ducă muzica, videourile și jocurile la următorul nivel, prin setări personalizate și comenzi avansate. Se pot crea chiar și propriile teme pentru dispozitiv, alegând din gama unică de fonturi, culori, forme și animații pentru senzorul de amprentă.

Disponibilitate și preț

motorola edge+ este disponibil în România începând de astăzi, pe site-ul Altex la prețul recomandat de 4999 lei sau în rate lunare de 36 de euro împreună cu abonamentul Smart Plus 25 ce oferă acces 5G, în rețeaua Orange România.

Pentru specificații complete de produs vizitați https://www.motorola.com/ro/

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015.  Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo, responsabilă de crearea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile sub marca Moto și Motorola.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune, în valoare de 45 mld. USD, care își propune să devină lider global în Transformare Inteligentă prin dispozitive și infrastructură smart care oferă cea mai bună experiență de utilizare. Lenovo deține în portofoliu cea mai diversă gamă de produse conectate, inclusiv smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) și stații de lucru, precum și dispozitive AR/VR și soluții inteligente pentru casă și birou. Soluțiile Lenovo pentru centre de date (ThinkSystem, ThinkAgile) contribuie în mod esențial la crearea capacității și generarea puterii de calcul necesare pentru schimbarea lumii de business și a societății. Lenovo urmărește să inspire elementul unic din fiecare și să contribuie la un viitor mai inteligent și prosper. Urmăriți-ne pe Facebook,  Instagram, citiți ultimele știri accesând Storyhub, sau vizitați site-ul nostru web la adresa http://www. lenovo.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *