Experiență audio premium: HUAWEI anunță disponibilitatea Huawei FreeBuds 3i pe piața din România

  • Huawei FreeBuds 3i oferă performanțe excelente și o funcție impresionantă de anulare activă a zgomotului
  • Tehnologiile sunt integrate armonios într-un corp ergonomic

Huawei Consumer Business Group anunță lansarea oficială pe piața din România a Huawei FreeBuds 3i, căștile wireless care oferă o experiență audio premium și o conectivitate perfectă. Huawei FreeBuds 3i vor fi disponibile la prețul recomandat de 499 lei și pot fi achiziționate de la partenerii autorizați ai HUAWEI.

Cu un nou design closed fit in-ear și o tehnologie de anulare activă a zgomotului, Huawei FreeBuds 3i oferă o experiență audio captivantă în orice mediu. Astfel, utilizatorii se pot bucura de muzica preferată și de conversații clare, oriunde s-ar afla.

Experiență de ascultare imersivă

Fie că ascultă muzică, se află într-un apel cu cei dragi sau experimentează efectele audio               dintr-un film, utilizatorii se bucură de momente de ascultare neîntrerupte, datorită tehnologiei de anulare a zgomotului. Huawei FreeBuds 3i vin cu două microfoane, unul orientat spre exterior și unul spre interior. În timp ce primele detectează sunetele ambientale pentru a anula activ zgomotul, microfonul orientat spre interior detectează celelalte posibile surse de zgomot, pentru a le reduce, micșorând activ zgomotul de fond cu până la 32dB. Cele trei microfoane oferă o anulare riguroasă a zgomotului, pentru o calitate îmbunătățită, oferind o experiență de ascultare imersivă.

Performanță incredibilă și conectivitate instantă

Pentru o interacțiune perfectă între toate dispozitivele HUAWEI, o fereastră pop-up de pe smartphone ajută la conectarea automată a dispozitivelor de îndată ce este deschisă cutia de încărcare Huawei FreeBuds 3i. Această funcționalitate le permite utilizatorilor să se bucure instantaneu de melodiile preferate și să monitorizeze cu ușurință nivelul bateriei, al cărui status este vizibil pe ecranul telefonului, imediat după conectare.

Datorită sincronului perfect cu fiecare mișcare a utilizatorului și capacității integrate a senzorilor pe ambele părți, Huawei FreeBuds 3i oferă comoditate și un control desăvârșit. Muzica și apelurile sunt activate prin dublă atingere, iar anularea activă a zgomotului prin atingere îndelungată. În plus, redarea se întrerupe în mod inteligent atunci când căștile sunt scoase și se reia imediat după ce sunt introduse din nou.

Sunet excelent și automonie îndelungată a bateriei

Huawei FreeBuds 3i oferă difuzoare dinamice mari de 10 mm, pentru un bas puternic. Mai mult, diafragmele compozite polimerice extrem de sensibile sunt atent reglate pentru a furniza un sunet autentic și echilibrat. Huawei FreeBuds 3i dispun și de o autonomie generoasă a bateriei. O încărcare completă a căștilor oferă până la 3,5 ore de ascultare neîntreruptă, iar încărcarea cutiei permite o experiență audio de până la 14,5 ore.

Comode și potrivite fiecărui stil de viață

Cu un design minimalist și modern, Huawei FreeBuds 3i prezintă corpuri principale ergonomice în formă de con, completate cu vârfuri flexibile din silicon, în patru dimensiuni diferite, pentru o experiență confortabilă și sigură.

Pentru mai multe informații despre Huawei FreeBuds 3i, vizitați:

https://consumer.huawei.com/ro/audio/freebuds-3i/.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *