MEDIA ALERT l Xiaomi da startul primelor oferte la mijloc de sezon in Romania

RedmiNote9_Serie_Xiaomi

Xiaomi, lider global în tehnologie, aduce la mijlocul verii primele oferte la Seria Redmi Note 9, disponibile în perioada 15 – 21 iunie. Pe lângă prețuri accesibile la seria vedetă a verii, utilizatorii vor primi și accesorii cadou.

Redmi Note 9, una dintre cele mai populare serii de smartphone-uri Xiaomi, prezentă în România prin modelele Redmi Note 9 Pro și Redmi Note 9, oferă o experiență de flagship la  prețuri accesibile.

Mi Smart Band 4 cadou. Pentru achiziția unui model Redmi Note 9 la prețul recomandat de 899 lei în varianta 4GB + 64GB și de 999 lei în varianta 4GB + 128GB, utilizatorii vor primi cadou Mi Smart Band 4.

Redmi Note 9 Pro, recent lansat, va fi disponibil în continuare la un preț recomandat de 1.299 lei pentru opțiunea de memorie 6GB+64GB și respectiv de 1.399 lei pentru opțiunea de memorie de 6GB+128GB.

Promoțiile sunt valabile online pe eMag și Altex.

Seria Redmi Note oferă câteva dintre cele mai incredibile smartphone-uri de gamă medie de pe piață, cu peste 110 milioane de unități vândute la nivel global.

Redmi Note 9 Pro oferă în mod clar experiența unui flagship prin camera quad Pro de 64 MP, baterie de 5020 mAh cu încărcare rapidă de 30W, puternicul Snapdragon 720G și ecranul DotDsiplay de 6.67”.

Redmi Note 9 este cel mai avansat telefon din gama midrange. Redmi Note 9 este primul telefon de pe piață echipat cu Helio G85, și este creat pentru cei care adoră jocurile pe telefon Chipsetul Helio G85 este compus din 2 nuclee optimizate pentru performanță, care merg cu viteză de până la 2GHz și 6 nuclee cu un consum redus, pentru ca telefonul să fie mereu pregătit de acțiune. În plus, Redmi Note 9 este echipat cu o cameră Quad de 48 MP, baterie de mare capacitate de 5020mAh și încărcare rapidă de 18W și are ecran DotDisplay de 6.53”.

Distribuitorii oficiali pentru Xiaomi sunt ALSO TECHNOLOGY SRL și WORLD COMM TRADING GFZ SRL. Pe cutia fiecărui telefon vor exista informații despre distributor. Produsele achiziționate prin intermediul distribuitorilor oficiali vor beneficia de service la ESD (centrul de service oficial al Xiaomi în România). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *