I Purple You: Samsung lansează ediția BTS a device-urilor Samsung Galaxy S20+ 5G, S20+ și Galaxy Buds+

01_galaxy_s20plus_bts_edition

Un nou design emblematic pentru Galaxy S20+ 5G, Galaxy S20+ și Galaxy Buds+, care demonstrează conexiunea puternică dintre BTS și fanii acestora din întreaga lume

Samsung Electronics Co. Ltd., în colaborare cu trupa internațională, care a devenit un adevărat fenomen cultural – BTS, a dezvăluit astăzi ediția BTS a device-urilor Galaxy S20+ 5G, Galaxy S20+ și Galaxy Buds+, oferindu-le în exclusivitate fanilor din întreaga lume ocazia de a se conecta și identifica mai mult ca niciodată cu trupa lor preferată.

Noul design al ediției Galaxy S20+ BTS prezintă un exterior metalic violet. Ediția Galaxy Buds+ BTS împreună cu carcasa de încărcare Buds+, disponibile și pe nuanța violet, poartă logo-ul trupei și iconografia inimii violet, permițând astfel fanilor din întreaga lume să fie mai aprope de trupa lor preferată prin intermediul smartphone-ului și al accesoriilor.

Disponibil atât în ​​varianta 5G cât și în varianta LTE*, ediția Galaxy S20+ BTS vine cu teme BTS preinstalate și cu o platformă pentru întreaga comunitate de fani, Weverse. Fiecare dispozitiv vine la pachet atât cu stickere decorative, ceea ce înseamnă că fanii își pot personaliza dispozitivele, cât și cu fotografii cu membrii trupei. Dispunând de aceeași cameră performantă pe care utilizatorii Galaxy S20+ din întreaga lume o folosesc pentru a surprinde cele mai frumoase momente din viața lor, ambele dispozitive oferă noi modalități pentru ca BTS și fanii lor din întreaga lume să fie mai conectați ca niciodată și să își împărtășească conținutul creativ unul cu celălalt.

Ediția Galaxy Buds+ BTS aduce fanii și mai aproape de muzica trupei lor preferate, nu doar prin designul dispozitivului, ci și prin calitatea premium a sunetului. Cu performanțe audio produse de AKG, Galaxy Buds+ oferă un sunet echilibrat și clar. Cele două difuzoare animă pe deplin fanii și îi introduce în povestea muzicii BTS. De asemenea, ediția Galaxy Buds+ BTS vine și cu fotografii ale trupei direct în cutie, sub forma unui autograf pentru fani.

“Edițiile Galaxy S20+ și Galaxy Buds+ BTS sunt rezultatul unei colaborări frumoase între trupa BTS, care vorbește despre dragoste și armonie în muzica lor, și Samsung, care creează un viitor mai bun prin inovație. Sperăm că va fi o sursă de bucurie și divertisment pentru fanii și utilizatorii din întreaga lume”, a declarat Stephanie Choi, Senior Vice President and Head of Global Marketing Team of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Dispozitivele vor fi disponibile în România începând cu 9 iulie, marcând cea de-a șaptea aniversare a comunității de fani BTS.

*În România, Galaxy S20+ va fi disponibil doar în varianta LTE.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *