Family Week – noua campanie HUAWEI ce promovează dispozitivele potrivite pentru întreaga familie

 

București, 1 iunie, 2020 – Huawei Consumer Business Group lansează campania Family Week ce promovează dispozitivele potrivite pentru întreaga familie. Începând cu 1 iunie, consumatorii se pot bucura de o serie extinsă de oferte speciale, gândite pentru toți membrii familiei care își doresc experiențe de utilizare mai plăcute și mai accesibile. Campania se desfășoară în perioada 1 – 15 iunie și este disponibilă la partenerii autorizați ai HUAWEI.

 

Programul Family Week este gândit pentru a oferi produsele necesare diferitelor activități – de la muncă, divertisment sau învățare, venind totodată în întămpinarea consumatorilor și cu pachete speciale sau reduceri substianțiale.

Printre dispozitivele care fac parte din campania Family Week se numără atât vârfurile de gamă Huawei P40 și Huawei P40 Pro, cât și telefoanele mai accesibile din portofoliu, precum Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E, dar și smartphone-urile de buget Huawei Seria Y. Totodată, laptopul Huawei MateBook 13 și tableta Huawei MatePad T8 sunt alte două dispozitive care beneficiază de prețuri speciale în următoarea perioadă, întregind portofoliul de produse destinat fiecărui tip de utilizator.

Oferte speciale pentru categoria smartphone

La achiziționarea unui Huawei P40, telefonul care surprinde fotografii impecabile cu obiective cu unghi ultra-larg, unghi larg și teleobiective, utilizatorii primesc un voucher în valoare de 600 lei și un telefon Huawei Y5p cadou. Cei care optează pentru modelul Huawei P40 Pro, telefonul care deține cea mai bună cameră foto de pe piață în acest moment, primesc un voucher de 300 lei și un telefon Huawei Y5p gratuit.

Vârfurile de gamă Huawei P40 și Huawei P40 Pro oferă o experiență de fotografiere revoluționară, un design de ultimă generație și cea mai performantă tehnologie 5G.

Huawei P40 lite și Huawei P40 lite E, telefoanele mai accesibile din categoria Huawei P4o Series, beneficiază și ele de oferte promoționale, destinate celor care caută un raport calitate-preț excelent. Astfel, la achiziționarea unuia dintre cele două modele, în perioada 1-15 iunie, utilizatorii primesc gratuit o baterie externă Huawei de 12000maH pentru modelul P40 lite și de 10000maH pentru P40 lite E în limita stocului disponibil sau un discount în valoare de 200 lei pentru P40 Lite, respectiv 50 lei pentru P40 lite E.

Cu un design modern, o cameră foto cvadruplă inovatoare, o baterie mare și un chipset puternic Kirin 810 care îmbunătățește experiența de utilizare, Huawei P40 lite reprezintă o alegere ideală pentru tinerii consumatori. Huawei P40 lite E, echipat cu un sistem de trei camere foto care include o cameră principală de 48 MP, este o alegere inspirată pentru cei care își doresc specificații de top la un preț rezonabil.

Prețurile de precomandă anunțate pentru cele mai noi telefoane din portofoliul HUAWEI, Huawei Seria Y, telefoanele ideale pentru toți membrii familiei, rămân valabile până pe 28 iunie. Astfel, la achiziționare, utilizatorii vor beneficia de un discount de 200 lei, prețul special pentru Huawei Y5p fiind de 399 lei, respectiv 599 lei pentru Huawei Y6p.

Cu un pachet de caracteristici performante, precum bateria generoasă de 3020mAh, spațiul de stocare de 32 GB și procesorul octa-core, noul smartphone Huawei Y5p de 5,45 inci, este dispozitivul potrivit pentru activitățile zilnice de divertisment. Pe de altă parte, Huawei Y6p, telefonul echipat cu o cameră principală de 13 MP și alte două camere performante, un ecran Dewdrop de 6,3 inci și un sistem audio HUAWEI SuperSound, este ideal pentru orice vârstă și orice nevoi.

Pachete promoționale pentru categoriile laptop și tabletă

Cel mai nou dispozitiv HUAWEI lansat pe piața din România, parte din categoria laptop-urilor, Huawei MateBook 13, special gândit pentru generația de tineri profesioniști, beneficiază de oferta specială de lansare până pe data de 28 iunie. Astfel, la achiziționarea unui astfel de model dotat cu un procesor Intel Core i5 sau i7, utilizatorii primesc gratuit un telefon Huawei Y6p. În același timp, cei care aleg varianta AMD a laptopului beneficiază de un telefon Huawei Y5p cadou.
Tableta MatePad T8, lansată recent în România, aături de noile Huawei Seria Y, oferă o experiență de utilizare performantă și accesibilă utilizatorilor, cu un discount de 200 de lei, valabil până la finalul lunii iunie. Noua tabletă de 8 inci, dotată cu un procesor octa-core și o baterie de înaltă capacitate de 5100mAh, este un instrument ideal pentru activitățile de zi cu zi ale utilizatorului, indiferent de vârstă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *