Inspirație pentru cadoul perfect de 1 Iunie: posibilități nelimitate pentru copii cu noile telefoane Huawei Seria Y și tableta MatePad T8

Ziua Copilului se apropie cu pași repezi, iar alegerea unui cadou util pentru cei mici poate fi o alegere dificilă. Pentru că nevoia de a rămâne în contact permanent cu copiii este esențială, un gadget perfomant, dar accesibil, care să le fie alături în activitățile de zi cu zi, poate fi o alegere inspirată. Telefoanele Huawei Seria Y și tableta MatePad T8 merită atenția părinților aflați în căutarea unui dispozitiv cu un raport calitate-preț foarte bun. Noile dispozitive HUAWEI se potrivesc oricăror bugete, nevoi și vârste.

Un cadou special înseamnă o investiție smart, care oferă specificații foarte bune la un preț accesibil. Telefoanele Huawei Y5p sau Huawei Y6p sunt exemple potrivite în acest sens. Y5p este disponibil la prețul recomandat de 599 lei, în timp ce Y6p poate fi achiziționat la prețul de 799 lei.

Veștile bune continuă pentru părinții aflați în căutarea unui dispozitiv inteligent pentru copii. Tableta MatePad T8 vine cu prețuri promoționale, în timpul campaniei de precomandă, valabilă începând cu data de 19 mai, inclusiv în luna iunie. Prețul special pentru versiunea Wi-Fi a tabletei este de 489 lei, în timp ce prețul recomandat este de 649 lei. Versiunea LTE a tabletei este și ea disponibilă la un preț special, de 599 lei, prețul recomandat fiind de 749 lei.

Display de calitate și confortabil pentru privire

Este important ca dispozitivele pentru cei mici să fie echipate cu un ecran generos. Un ecran mic poate obosi rapid vederea. De aceea, Huawei Y5p oferă un display HUAWEI FullView de 5,45 inci, în timp ce Huawei Y6p este echipat cu un display Dewdrop de 6,3 inci cu rame înguste, oferind un raport ecran-corp de până la 88,4%.

Din categoria tabletelor, Huawei MatePad T8, care cântărește doar 310g, este un amic inteligent, ideal pentru copii, atât pentru activitățile de online schooling, cât și pentru cele de relaxare. Tableta este dotată cu rame laterale ultra-subțiri de 4,9 mm și un raport ecran-corp de 80%. Mai mult, tableta dispunde de modul Eye Comfort, optimizând temperatura culorii. Această funcționalitate le oferă copiilor posibilitatea de a ajusta setările afișajului, pentru un confort sporit al ochilor, dar și pentru economisirea energiei. Astfel, cei mici se pot bucura de un afișaj luminos, clar și sigur pentru privire.

Kids Corner, un loc sigur pentru copii

Noua tabletă Huawei MatePad T8 este tovarășul ideal de învățare pentru copii. Tableta oferă aplicația Kids Corner, special concepută pentru a le oferi o bibliotecă de aplicații sigure și potrivite pentru vârsta lor. Pentru a evita un timp îndelungat de utilizare, Kids Corner oferă o suită de instrumente pentru control parental. Astfel, părinții pot gestiona cu ușurință conținutul, aplicațiile disponibile și totodată intervalul de utilizare a tabletei.

De asemenea, tableta este dotată și cu modul eBook. Datorită acestei caracteristici, copiii pot ajusta contrastul, luminozitatea, claritatea și setările culorilor, pentru mai mult confort atunci când învață sau citesc. Afișajul dispus pe ecranul tabletei este asemănător hârtiei, garantând protecția ochilor și, în același timp, oferind o experiență de lectură plăcută.

Baterie ce susține cu succes toate activitățile copiilor

Activitățile de învățare digitală completează cu succes metoda educațională tradițională, iar gadget-urile devin instrumente de lucru esențiale și foarte utile. Mai mult, aceste dispozitive îi ajută pe părinți să rămână mereu în contact cu copiii. Tocmai pentru a evita grija bateriei descărcate în momente importante, telefoanele Huawei Seria Y și tableta Huawei MatePad T8 dispun de o baterie generoasă, care nu îi dezamăgește pe cei mici.

O singură încărcare Huawei Y6p oferă până la 32 de ore de redare video, precum și 20 de ore de navigare pe Internet pe 4G, în timp ce Huawei Y5p oferă  17 ore de redare video și 13 ore de navigare pe Internet.

În ceea ce privește Huawei MatePad T8, tableta este dotată cu un chipset avansat, care funcționează în tandem cu bateria de înaltă capacitate de 5100mAh încorporată. Această funcționalitate susține până la 12 ore de redare video continuă. Astfel, copiii pot verifica mesaje, pot folosi aplicațiile de învățare și pot asculta muzică oricând își doresc, fără teama de a rămâne fără baterie.

Poze reușite, alături de prieteni și familie

Seria Huawei Y oferă o performanță ridicată a camerei la un preț accesibil. Huawei Y6p dispune de o cameră triplă care include o cameră principală de 13MP, o cameră cu unghi larg de 5MP și o cameră de profunzime de 2MP. În același timp, camera frontală de 8MP este îmbunătățită cu algoritmi avansați de înfrumusețare, care ajută la surprinderea unor               selfie-uri clare. Huawei Y5p este echipat cu o cameră de 8MP, ce include și modul HDR, care oferă ajustări specifice luminozității.

Smartphone-urile Huawei Seria Y și tableta MatePad T8 îndeplinesc și depășesc așteptările consumatorilor tineri, cărora le place să fie conectați, să se bucure de un design cool și de tehnologii care țin pasul cu nevoile și așteptările lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *