HUAWEI anunță disponibilitatea tabletei Huawei MatePad T8 pe piața din România, un dispozitiv accesibil și extrem de util pentru studiu

Tableta este alimentată de un procesor octa-core, tableta oferă performanțe accesibile, funcții inteligente, având un design rafinat.

Aceasta vine cu oferte speciale de lansare de 489 lei, de la 649 lei pentru versiunea Wi-Fi și 599 lei, de la 749 lei pentru versiunea LTE

Huawei Consumer Business Group anunță disponibilitatea tabletei Huawei MatePad T8 pe piața din România, cu oferte speciale de lansare, disponibile la partenerii autorizați. Prețul special pentru versiunea Wi-Fi a tabletei este de 489 lei, în timp ce prețul recomandat este de 649 lei. Versiunea LTE a tabletei este și ea disponibilă la un preț special, de 599 lei, prețul recomandat fiind de 749 lei. Campania promoțională este valabilă începând cu data de 19 mai și se va desfășura timp de 2 saptămâni. Noua tabletă este dispozitivul pentru perfect divertisment și studiu și permite utilizatorului să își îndeplinească sarcinile zilnice fără niciun efort.

Huawei MatePad T8 este o nouă tabletă de 8 inci, care oferă performanțe puternice la un preț accesibil. Susținută de un procesor octa-core și o baterie de înaltă capacitate de 5100mAh, Huawei MatePad T8 oferă puterea de procesare necesară pentru activitățile de zi cu zi ale utilizatorului și o autonomie a bateriei potrivită pentru utilizare îndelungată.

Ne bucurăm să anunțăm disponibilitatea tabletei Huawei MatePad T8, care se remarcă printr-un raport calitate-preț foarte bun și care se alătură portofoliului HUAWEI de dispozitive accesibile, dar performante. Tableta este un instrument important pentru un stil de viață conectat, fiind pentru mulți utilizatori dispozitivul preferat pentru activitățile de lucru, de învățare sau de relaxare. Huawei MatePad T8 este o alegere potrivită pentru orice vârstă, fiind o tabletă care răspunde prompt tuturor nevoilor, la un preț accesibil.”, completează Wang Yinfeng, President of PC and Tablet Product Line, Huawei Consumer BG.

Tableta este ușoară și se remarcă printr-un design modern și un finisaj metalic. MatePad T8 rulează EMUI10 și oferă o gamă de funcții inteligente, inclusiv layout-uri de revistă și un mod Dark pentru o experiență de lectură confortabilă. În plus, aceasta dispune de aplicația Kids Corner pentru control parental și patru moduri de protecție a ochilor, pentru o experiență de utilizare confortabilă și sigură.

Ușoară și elegantă

Huawei MatePad T8 dispune de rame ultra-subțiri, de 4.9 mm, de un raport ecran-corp de peste 80% și de o suprafață mare de afișaj. Cu o greutate de aproximativ 310 g, tableta menține un factor de formă ideal pentru o experiență de utilizare plăcută. MatePad T8 dispune de un corp metalizat, de un finisaj șlefuit și de un design curbat ergonomic pentru confort în utilizare. Disponibilă în varianta de culoare Deepsea Blue, Huawei MatePad T8 este un gadget minimalist și elegant, potrivit pentru orice vârstă.

Performanță puternică

Proiectată special pentru a oferi o gamă variată de scenarii de lucru și redare, Huawei MatePad T8 dispune de un procesor octa-core cu frecvența principală de până la 2.0 GHz, ceea ce crește considerabil viteza de procesare a tabletei. Chipset-ul avansat funcționează în tandem cu bateria care dispune de o capacitate înaltă de 5100mAh, pentru a oferi până la 12 ore de redare continuă video locală sau până la 600 de ore de standby cu ecranul oprit.

În plus, MatePad T8 dispune și de un mod Eye Comfort, care optimizează temperatura de culoare din sistem. Setările de temperatură de culoare pot fi ajustate în funcție de nevoile utilizatorului.

EMUI10 – O experiență inteligentă fără cusur

Huawei MatePad T8 oferă o serie de funcții inteligente datorită EMUI10.0.1. Sistemul de operare Android 10 personalizat este optimizat pentru un răspuns rapid și oferă un nou mod Dark dezvoltat pe baza cercetărilor HUAWEI, pentru a oferi o experiență de lectură confortabilă. Acest tip de activitate poate fi și mai atractivă cu layout-urile tip revistă oferite de tabletă. Datorită paletei Morandi cu care este dotat, EMUI10 devine mai captivant și mai elegant.

Un spațiu sigur pentru copii

Huawei MatePad T8 este un tovarăș ideal pentru activitățile de învățare sau de relaxare ale copiilor, datorită aplicației Kids Corner, concepută pentru a le oferi acestora un mediu sigur, potrivit pentru vârsta lor. Opțiunile de control parental le permit părinților să gestioneze cu ușurință conținutul și aplicațiile disponibile, dar și timpul pe care copiii îl pot petrece în fața dispozitivului. Pentru a oferi o experiență de utilizare sănătoasă copiilor, Kids Corner include și patru moduri de protecție a ochilor, precum filtrul pentru lumină albastră, alerte de postură, alertă de teren accidentat și un mod eBook pentru o experiență și mai confortabilă.

Despre HUAWEI Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Mai multe detalii despre Huawei MatePad T8: https://consumer.huawei.com/ro/tablets/matepad-t-8/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *