ATEN lanseaza seria de webinare si discutii tehnice cu partenerii din regiunea Europei de Est

ATEN, lider mondial in solutii de conectivitate si sisteme complete de administrare, a lansat recent pentru partenerii din zona Europei de Est o serie de webinare, in fiecare zi de joi, de la ora 11, pe teme actuale din domeniul tehnologiei in functie de provocarile cu care se confrunta partenerii din regiune in contextul actualei situatii. Ca punct principal de training si suport vanzari, ATEN Romania acopera regiunea Europei de Est pentru tarile: Romania, Ucraina, Bulgaria, Moldova, Serbia, Muntenegru, Slovenia, Macedonia de Nord.

Seria de webinare ATEN au debutat in luna aprilie cu teme precum: ATEN in mediul de lucru prilejuit de Covid-19, cum sa faci transmisiile live la un nivel profesionist in mod simplificat, cum sa configurezi un server de la distanta s.a. Gazdele webinarelor ATEN sunt Bogdan Mihalcea, Country Manager – ATEN Romania, Sorin Iliescu, Field Application Engineer ATEN Romania si Ionela Chilut – Channel Manager ATEN Romania.

In acest moment de dificultate la nivel mondial care presupune o adaptare la restrictiile pe care le impune preventia, tema de baza pentru noi este continuitatea in afaceri. Daca performanta si fiabilitatea reprezinta doar doua dintre elementele necesare pentru implementarea unei solutii de succes pe termen lung, cel de-al treilea este dezvoltarea si sustinerea unui canal de comunicare eficient cu partenerii nostri, integratorii si utilizatorii, catre care transmitem cunostinte, suport si service. Insa rolul principal in acest demers al nostru este de a asigura transferul de cunostinte necesar pentru provocarile pe care le intampina in momentul actual piata. Iar aici, sesiunile de intrebari si raspunsuri, precum si dezbateri sunt esentiale in cadrul sesiunilor noastre, precum si alegerea urmatoarelor teme inspirate de participanti, care sa asigure informatia si modul de lucru eficient de la distanta”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager – ATEN Romania.

Canalul de parteneri are in vedere asigurarea unei infrastructuri solide, bazate pe echipamente si solutii performante si fiabile, iar ATEN detine la ora actuala cel mai potrivit portofoliu de solutii si produse in acest sens. Compania ATEN a deschis la finalul anului trecut un birou local in Romania, demonstrand astfel un focus sporit spre a deservi mult mai rapid si eficient clientii din aceasta regiune a Europei de Est pe care o acopera biroul local. Toti cei interesati sunt invitati sa participe, sa puna intrebari si teme in discutie in cadrul webinarelor pe care le organizeaza compania ATEN in fiecare saptamana, in ziua de joi. Umatoarele teme ale lunii mai sunt:

  • ”Energy Remote Control and Energy Efficiency”, joi, 14 mai, de la ora 13,
  • ”Biroul digital: ATEN equipment interconnect” – joi, 21 mai, de la ora 13.

Pentru a va inscrie la urmatoarele webinarii va invitam sa transmiteti un email la: sorin.oprescu@ro.aten.com Webinarele au loc in limba engleza pentru ca se adreseaza intregii regiuni.

Temele dezbatute pot fi urmarite ulterior pe canalul de YouTube al companiei ATEN la LINK.
Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial. Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada.

Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *