HP lansează echipamente performante dedicate creatorilor de conținut

Ecosistemul HP Create include prima stație grafică mobilă pentru care s-a folosit plastic reciclat din ocean

HP Inc. a lansat noua stație grafică mobilă Z by HP și noi echipamente în gama HP ENVY – concepute pentru creatorii de conținut. HP ZBook Studio, HP ZBook Create și HP ENVY 15 sunt cele mai recente dispozitive care completează Ecosistemul HP Create, lansat la Adobe MAX în 2019.

Noua gamă oferă tuturor celor care creează conținut, inclusiv consumatorilor, și profesioniștilor, să imagineze, să creeze și să pună în practică concepte digitale și idei care să fie apoi făcute cunoscute intregii lumi. Până acum, creatorii de conținut aveau de ales între stații grafice masive și dispozitivele de gaming voluminoase pentru a obține puterea necesară pentru proiectele la care lucrează. HP împinge acum limitele ingineriei și productivității creative, permițând fotografilor, vloggerilor, graficienilor, arhitecților, producătorilor de film să realizeze conținut mult mai ușor și eficient.

 „Pe măsură ce continuăm să ne adaptăm la noile moduri de lucru și de învățare impuse de această situație fără precedent, un lucru rămâne cert – fiecare dintre noi este un creator de conținut și  are nevoie de instrumentele potrivite pentru a da viață ideilor sale”, a declarat Alex Cho, președinte Personal Systems, HP Inc. „Fie că este vorba de ZBook Studio, cea mai puternică stație grafică din categoria sa, sau de ENVY 15, un laptop consumer cu soluții termice specifice dispozitivelor de gaming, HP oferă profesioniștilor creativi, dar nu numai, puterea necesară pentru următoarea lor creație și flexibilitatea necesară pentru a-și urma pasiunea. ”

Cu o istorie îndelungată în ceea ce privește inovațiile PC pentru comunitatea creativă, HP este partenerul tehnologic ideal pentru viitoarea generație de creatori de conținut. Pentru cei din generația Z, pornirea creativă este instinctuală și au nevoie de dispozitive care să îi ajute să-și pună ideile în practică rapid, pentru a ține pasul cu trendurile. Pentru cei care lucrează în proiectare, modelare, programare sau design de aplicații – stația grafică Z by HP oferă soluții perfecte pentru sarcinile care consumă multe resurse. Portofoliul HP ENVY, inclusiv cel mai nou laptop ENVY 15, este conceput pentru cei care fac frecvent producție foto-video ori design grafic / web.

 „Oamenii de creație au nevoie să lucreze de oriunde”, a declarat Bob Pette, vicepreședinte General Manager of professional visualization, NVIDIA. „Cu ajutorul NVIDIA Quadro și GeForce RTX GPUs și cu susținerea driverelor NVIDIA Studio, ZBook Studio, ZBook Create și ENVY 15 asigură performanță, mobilitate și fiabilitate.”

HP ZBook Studio, ZBook Create și ENVY 15 cu plăci video RTX fac parte din programul NVIDIA’s RTX Studio, oferind viteză proceselor de randare și volume de lucru creative prin intermediul Inteligenței Artificiale, dar și drivere Studio pentru o fiabilitate excelentă.

Z by HP – Alimentează-ți descoperirea

HP ZBook Studio, cea mai puternică stație grafică mobilă pe centimetru cub, și HP ZBook Create, cel mai mic laptop de 15” din lume pentru grafică și jocuri, le permite utilizatorilor să creeze din mers, așa cum nu au mai putut să facă până acum. În ultimii trei ani, s-a înregistrat o îmbunătățire de 47% în materie de grosime și luminozitate, dar majoritatea dispozitivelor nu sunt încă proiectate pentru fluxuri de lucru intense cu aplicații profesionale, cu grafică sau acuratețe a culorii. Ultimele dispozitive din portofoliul Z by HP sunt concepute și re-proiectate special pentru a răspunde nevoilor celor mai creative aplicații și fluxuri de lucru și să ofere experiențe optime astăzi, dar și în viitor.

 HP ZBook Studio și HP ZBook Create:

 • Performanță:
  • Creatorii de conținut pot proiecta, edita, randa și face streaming de oriunde, indiferent de cât de complex este fluxul de lucru, plăcile grafice Quadro®sau GeForce® și procesoarele de ultimă generație Intel® Core™ și Intel® Xeon® făcând posibile toate acestea.
  • Profesioniștii din domeniile creative vor să lucreze în continuare în timp ce proiectele se randează în fundal, fără a încetini celelalte aplicații. ZBook Studio este cea mai puternică stație grafică mobilă pe centimetru cubpentru randare.
  • Z Power Slider îi oferă utilizatorului un control deplin asupra tipului de performanță și acustică pentru anumite fluxuri de lucru. În același timp, Z Predictive Fan Algorithm gestionează în mod inteligent ventilația în funcție de tipul de acțiuni și de aplicațiile folosite.
  • Noua cameră de răcire cu vapori și polimer cu cristale lichide și sistemul de răcire specific dispozitivelor de gaming sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor capacitatea de a opera la performanțe maxime. Sistemul de răcire personalizat împinge aerul departe de procesor și GPU pe căi bidimensionale, deblocând o putere care este de 2,8 ori mai mare față de generațiile anterioare, într-un laptop ce are o dimensiune redusă cu 22%.
 • Design:
  • ZBook Studio, cea mai puternică stație grafică mobilă pe centimetru cub, și ZBook Create oferă experiența unui ecran care aproape că nu are  margini – o reducere cu 22% a volumului față de generația anterioară – alături de o autonomie a acumulatorului de până la 17 ore și jumătateși o carcasă ușoară de aluminiu, oferind utilizatorilor un laptop cu o acuratețe a culorilor și o autonomiei de o zi.
  • Tastatura Z Command este concepută special pentru utilizatorii care vor să facă o tranziție ușoară de la alte produse, cu o structură familiară pentru comenzi rapide și taste care nu fac zgomot, pentru un flux creativ perfect, fără întreruperi.
  • Cea mai bună experiență audio din lume pe un notebook de 15,6”, cu un sunet bogat, roll-off bass de 150 Hz și boxe personalizate Bang și Olufsen, încorporând cele mai puternice boxe și cel mai înalt nivel de bas de pe orice notebook HP.
 • Sustenabilitate:
  • Prima stație grafică mobilă din lume, fabricată din plastic reciclat din ocean, carcasă ușoară din aluminiu, în mare parte reciclabil, asigură o rezistență de 5 ori mai mare la abraziune a fibrei de carbon vopsite, păstrând conformitatea testelor MIL-STD 810G.

HP ENVY – Alimentează-ți pasiunea

HP ENVY 15

 • Design:
  • Cu un design minimalist și un sistem sofisticat de îmbinare  din aluminiu, noul HP ENVY 15 este primul laptop din gama ENVY cu un strat de sticlă în partea superioară a touchpad-ului.
   • Tastatura all-in-one este disponibilă pe toate noile dispozitive HP ENVY lansate anul acesta și include buton de pornire/oprire, declanșator de cameră, anulare microfon, cititor de amprente și HP Command Center.
   • Creație:
    • Creatorii deconținut își doresc dispozitive cu un ecran uimitor și performanțe incredibile alături de o autonomie sporită, iar noul ENVY 15 oferă toate acestea.
    • Creațiile digitale ating un nou nivel la capitolul detalii și realism grație ecranului Display HDR ™ True Black certificat 4K OLED VESA. Acesta dispune de o gamă de culori 100% DCI-P3, un raport de contrast 100.000: 1 cu luminozitate de 400 de nits.  Ecranul 4K este calibrat pentru a respecta standardul Delta E <2 care asigură culori consistente și precise. Ecranul tactil duce eficiența fluxului de lucru la un alt nivel, creând o experiență de lucru extraordinară.
    • HP QuickDrop – funcție disponibilă exclusiv pe noul ENVY 15 – transferă perfect creațiile digitale, documentele, notițele, paginile web și multe altele către alte dispozitive, precum PC, iPhone, Android sau tabletă.
   • Performanță:
    • Randarea rapidă și multitasking-ul nu reprezintă o provocare pentru procesorul Intel® Core™ i9 (seria H) de generația 10, placa video NVIDIA®GeForce® RX 2060 cu design Max-Q și memoria DDR4 de până la 32 GB.
    • ENVY 15 este primul dispozitiv din gama sa care oferă un sistem termic specific dispozitivelor de gaming – o cameră de vapori și două ventilatoare de 12 volți. Față de un design tradițional de răcire, soluția personalizată a camerei de vapori HP asigură cu 33% mai multă putere procesorului, pentru a putea gestiona acțiuni complexe.
    • ENVY 15 dispune și de HP Dynamic Power, soluție care distribuie în mod inteligent puterea între CPU și GPU, iar senzorul termic IR folosește Performance Control pentru a eficientiza capacitatea de răcire.
    • Oferă o viteză de transfer uluitoare de până la 2 TB PCIe SSD pentru RAID 0 (2xSSD), transfer de date de 3 ori mai rapid prin Wi-Fi 6 față de Wi-Fi 5, și Bluetooth 5.
    • Autonomia acumulatorului este de până la 16 ore și jumătate, iar HP Fast Charge oferă o încărcare a laptopului de 50% în doar 45 de minute.

   Portofoliul HP ENVY:

   Portofoliul HP ENVY, destinat creatorilor care își doresc versatilitate și mobilitate, cuprinde:

   • HP ENVY 13: Cu un raport ecran/corp de 88%, procesor Intel® Core™ Generația 10 și placă grafică opțională NVIDIA® GeForce®MX330, autonomia acumulatorului de 19 ore și jumătate, ecran 4K UHD și conectivitate Wi-Fi 6, HP ENVY 13 este un dispozitiv foarte puternic pentru o diagonală de 13”.
   • HP ENVY x360 13: Cu un raport ecran/corp de 88%16, acest PC convertibilcu AMD Ryzen™ 4000 Series Mobile Processors cu Radeon™ Graphics, are o autonomie a acumulatorului de 17 ore și jumătate17 și conectivitate Wi-Fi 5 și Bluetooth 5.0.
   • HP ENVY x360 15: Cu un raport ecran/corp de 88%16, modelul dispune de procesor Intel® Core™ Generația 10 și placă grafică NVIDIA® GeForce®MX330 sau AMD Ryzen™ 4000 Series Mobile Processors cu Radeon™ Graphics, autonomie a acumulatorului de până la 18 ore și jumătate17, ecran opțional 4K AMOLED, conectivitate Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0.
   • HP ENVY 17: Cu un raport ecran/corp de 86%16, modelul dispune de procesor Intel®Core™ Generația 10 și placă grafică NVIDIA® GeForce® MX330, autonomie a acumulatorului de până la 11 ore17, ecran optional 4K UHD, conectivitate Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0.

   Prețuri și disponibilitate:

   • HP ZBook Studioși HP ZBook Create vor fi disponibile din luna septembrie.
   • Noua gamă HP ENVY va fi disponibilă în România din luna mai.

Despre HP

HP Inc. creează noi tehnologii menite să îmbunătăţească modul de a lucra şi viaţa în general. Prin portofoliul nostru de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluții și servicii, dezvoltăm experiențe uimitoare. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *