Moto g8 power lite, smartphone-ul de buget cu autonomie remarcabilă, este disponibil de astăzi în România

asdfsadfsdfds

Motorola anunță lansarea  moto g8 power lite în România, smartphone-ul fiind disponibil pentru comenzi online pe site-ul Altex. Echipat cu o baterie performantă de 5.000 mAh, ce oferă independență în utilizare mai mult de două zile, moto g8 power lite este cea mai bună recomandare pentru utilizatorii care au în vedere o alegere pragmatică, în care prețul este un criteriu determinant, dar și pentru cei care prioritizează durata de viață a bateriei și performanțele camerei foto.

moto g8 power lite este un telefon de buget care oferă o experiență de utilizare desăvârșită, prin specificații tehnice, performanță și design. Telefonul beneficiază de un sistem triplu de camere foto, cu o cameră principală de 16MP cu focalizare rapidă pentru fotografii instant și o cameră Macro Vision pentru o apropiere de 4 ori mai mare de subiect față de un obiectiv normal.

Noul moto g8 power lite are o baterie impresionantă de 5.000 mAh, concepută să dureze până la trei zile1 fără a fi nevoie de reîncărcare.2 moto g8 power lite oferă încrederea că durata de viață a bateriei permite mereu utilizarea telefonului, fie că dorim să ascultăm muzică timp de 100 de ore sau că vrem să urmărim cele mai noi programe și filme pentru 19 ore.

Conținutul preferat arată mai bine ca oricând pe ecranul Max Vision de 6.5” al noului moto g8 power lite. Datorită procesorului octa-core și RAM de 4GB , utilizatorii se pot juca sau lucra, pot căuta și urmări totul mult mai rapid, fără întârzieri nedorite. Dispozitivul are 64GB de memorie pentru aplicațiile, muzica, filmele și fotografiile preferate. De asemenea, se pot adăuga ușor până la 256GB3  în plus, utilizând slotul card microSD dedicat.

moto g8 power lite vine și cu experiențele Moto exclusive și cu un design rezistent la apă.4

Disponibilitate și preț

moto g8 power lite este disponibil în România, prin Altex, la prețul recomandat de 699 lei.

Pentru informații și specificații complete, vizitați site-ul nostru web https://ro.motorola.com

Declinarea responsabilității

 Bateria trebuie să fie consumată în mare măsură; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea avansează. Încărcătorul se vinde separat în anumite piețe. Toate afirmațiile privind durata bateriei sunt aproximative  și bazate pe o utilizare medie testată pe un profil de utilizare combinată (care include atât timpul de utilizare cât și de standby) în condiții optime de rețea. Performanța efectivă a bateriei diferă și depinde de mai mulți factori, inclusiv puterea semnalului, rețea și setările dispozitivului, temperatură, condiția bateriei și tiparele de utilizare.

2Toate afirmațiile privind durata bateriei sunt aproximative  și bazate pe o utilizare medie testată pe un profil de utilizare combinată (care include atât timpul de utilizare cât și de standby) în condiții optime de rețea. Performanța efectivă a bateriei diferă și depinde de mai mulți factori, inclusiv puterea semnalului, rețea și setările dispozitivului, temperatură, condiția bateriei și tiparele de utilizare.

3Suportă un card microSD de până la 256 GB (se vinde separat). Cardul este posibil să nu accepte conținut cu restricții DRM.

4Design-ul avansat rezistent la apă crează o barieră care protejează împotriva expunerii moderate la apă, cum ar fi scurgeri accidentale, picături de apă sau ploaie ușoară. Nu este conceput pentru a fi scufundat în apă, sau expus la apă sub presiune sau alte lichide; Nu este impermeabil.

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații de produs pot depinde de rețea și stau sub rezerva unor termeni, condiții și taxe suplimentare. MOTOROLA, Logo-ul stilizat M, MOTO și familia MOTO de mărci sunt mărci înregistrate ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau subsidiarelor acesteia. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și alte țări. Android este marcă înregistrată a Google LLC. ©2019 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *