Monitoarele ViewSonic din seria VX85, premiate iF pentru design, optimizate pentru divertisment si calitate de studio

Design ergonomic inteligent si functionalitate USB-C, perfect adaptat confortului de acasa

Bucuresti, 22 aprilie 2020 – ViewSonic, lider global pe piata solutiilor de afisare, anunta faptul ca monitoarele din seria VX85 detin premiul iF pentru design. Proiectate in vederea optimizarii divertismentului pentru acasa, pentru a oferi experiente la o calitate de studio, monitoarele din seria VX85 au o multime de atribute din spectrele ergonomiei si tehnologiei. Sunt disponibile doua diagonale, de 24 de inches si 27 de inches, ambele prevazute cu un design circular inovator, ce permite rotirea in plan orizontal si inclinarea fata-spate pentru un confort optim, alaturi de un sistem practic de gestionare a cablurilor. In acelasi timp, constructia cu rame deosebit de inguste si solutia de reducere a emisiilor de lumina albastra maximizeaza la randul lor nivelul de confort asigurat utilizatorului, indiferent de mediul de utilizare.

“Experienta de 30 de ani detinuta de ViewSonic in proiectarea si producerea de solutii vizuale inovatoare, cu nenumarate premii obtinute, reprezinta cel mai valoros atribut al nostru, caci ne permite sa le oferim clientilor produse care sa ii inspire in activitatea lor, indiferent ca este vorba despre munca, de activitatea de invatare sau relaxare. Datorita designului subtil si inteligent, seria VX85 a obtinut prestigiosul premiu iF pentru design, ceea ce demonstreaza ca este perfect adaptata preferintelor utilizatorilor in materie de confort, ceea ce permite crearea cadrului ideal pentru obtinerea celei mai bune experiente vizuale.”, a spus Oscar Lin, Director al Diviziei de Monitoare de la ViewSonic.

Premiul iF pentru design – Aspect estetic si practic

Designul inovator circular al monitoarelor din seria VX85 permite atat functia de inclinare fata-spate in intervalul -5o/+20o, cat si rotirea in plan vertical de pana la 30o pentru o experienta vizuala cat mai placuta, precum si aspectul fara expunerea in exces a cablurilor. Ecranul IPS cu rame ultra-inguste asigura o prezenta eleganta, iar utilizatorii cu simt artistic vor aprecia cu siguranta sistemul de fixare VESA ascuns, precum si finisajele negru si argintiu mat, caracteristici nepretuite pentru decorarea cu bun gust a locuintei.

Excelenta in design atinsa de VX85 a fost recompensata cu premiul iF pentru Design, acordat pentru experienta de „divertisment partajat” oferita intr-o gama larga de aplicatii vizuale. Aspectul elegant si suportul texturat ce joaca rol de sistem pentru ascunderea cablurilor au fost mentionate ca elemente de design deosebite. In plus, VX85 ofera si o calitate superioara a imaginii, caracterizata de uniformitatea iluminarii din orice unghi ar fi privit ecranul.

Functionalitati incantatoare si usurinta in utilizare

Utilizatorii beneficiaza din plin de flexibilitatea data de portul USB-C cu care sunt prevazute noile monitoare ViewSonic din seria VX85, prin intermediul caruia se asigura suportul audio, video si alimentarea cu pana la 60W, ceea ce confera o convergenta ireprosabila si compatibilitate perfecta cu o multitudine de tipuri de laptopuri, tablete, smartphone-uri si PC-uri. Totodata, monitorul este prevazut cu porturi HDMI, VGA (VX2485) si DP (VX2785), ceea ce garanteaza si mai multa flexibilitate si versatilitate. La randul sau, ambalajul cu aspect de „cutie de pizza” si sistemul de asamblare in 4 pasi care nu necesita niciun fel de scule garanteaza instalarea rapida si fara efort.

Confort vizual si calitate

O experienta vizuala confortabila presupune cele mai inalte standarde de protejare a ochilor si calitate a imaginii, mai ales cand este vorba despre continut care presupune sesiuni prelungite de redare sau partajare vizuala, precum jocuri, filme, seriale sau proiecte pentru munca. Cu noile monitoare VX85 iti poti construi mediul ideal pentru astfel de activitati, fiind prevazute cu tehnologii de reducere a emisiilor de lumina albastra si a tremurului de imagine certificate TUV. Nu in ultimul rand, calitatea deosebita a imaginilor redate este datorata si panourilor cu tehnologie SuperClear IPS, care garanteaza omogenitatea iluminarii si acuratetea sporita, indiferent de unghiul de vizionare.

Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati ViewSonic.com si urmariti paginile dedicate de FacebookInstagramLinkedin si YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *