Creează, învață și relaxează-te cu noua tabletă Galaxy Tab S6 Lite

Galaxy Tab S6 Lite este dotată cu un S Pen cu design reînnoit pentru o eficiență mai mare și cu un display imersiv pentru divertisment de calitate

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi noul Galaxy Tab S6 Lite, o tabletă elegantă și accesibilă, concepută atât pentru muncă cât și pentru joc. Echipată cu un ecran generos, un corp subțire, compact și un S Pen reproiectat inclus în cutie, Galaxy Tab S6 Lite este tableta ideală care vă ajută să vă rezolvați task-urile rapid și să vă bucurați de conținutul preferat.
Înțelegem cât de aglomerată poate fi viața cotidiană. Timpul rezervat task-urilor profesionale devine mult mai flexibil și se îmbină de cele mai multe ori cu cel personal. Utilizatorii au nevoie de un dispozitiv versatil, care să se poată integra perfect în stilul lor de viață de zi cu zi. Galaxy Tab S6 Lite și noul S Pen vin la pachet cu cele mai noi tehnologii pentru a oferi o mai bună organizare a ideilor fără efort și multitasking, permițându-le utilizatorilor să investească mai mult timp în ceea ce contează cel mai mult pentru ei“, a declarat Woncheol Chai, SVP și șeful echipei de strategie de produse, Business Communication Mobile, Samsung Electronics.

Creează mai mult și stresează-te mai puțin cu noul S Pen reproiectat

Indiferent dacă utilizați tableta pentru muncă, studiu sau doar pentru divertisment, S Pen-ul îmbunătățit este asistentul perfect pentru luare de notițe și multitasking. Noul S Pen are un design reînnoit care îl face la fel de practic și ușor de utilizat ca un stilou tradițional. Cu o greutate de doar 7,03 g, noul S Pen este ușor și simplu de utilizat, iar latența sa îmbunătățită și vârful stiloului de 0,7 mm oferă o precizie mai mare pentru scriere și desen. După ce ați finalizat notarea ideilor, S Pen-ul se fixează magnetic în partea laterală a tabletei sau în husa opțională, ceea ce îl face ușor de utilizat fără să vă mai faceți griji de pierderea acestuia. S Pen-ul lui Galaxy Tab S6 Lite nu are baterie, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea acestuia atunci când îl utilizați.

Folosind S Pen-ul și Samsung Notes, puteți transforma însemnările scrise de mână în text dactilografiat instantaneu. Cu ajutorul unei etichete, căutați și ordonați notele cu ușurință, evidențiați pasaje importante și puteți să aruncați o privire asupra celor mai mici detalii cu funcția de zoom de 300%. Toate notele dvs. pot fi convertite cu ușurință în versiune PDF, imagine JPEG, fișier text sau document Microsoft Word.

Design inspirat care nu te îngreunează

Cu un ecran de 10,4 inci și rame foarte înguste, Galaxy Tab S6 Lite beneficiază de un ecran amplu și imersiv. Designul ușor și compact transformă tableta într-una ideală pentru multitasking, luare de notițe și vizionare de videoclipuri sau filme. Echipată cu cea mai recentă versiune a One UI, optimizată pentru un ecran al tabletei mai mare, Galaxy Tab S6 Lite prezintă o interfață vizuală mai intuitivă și instrumente de navigare simplificate, transformând trecerea dintre mai multe aplicații într-una fără efort și fără întreruperi, astfel încât să vă puteți concentra doar asupra sarcinii din acel moment.

Disponibil în trei culori, Oxford Gray, Angora Blue și Chiffon Pink, cu un S Pen asortat și o husa opțională, Galaxy Tab S6 Lite este un accesoriu elegant, precum și un dispozitiv cu o  productivitate puternică.

Funcții îmbunătățite de divertisment

Galaxy Tab S6 Lite este dotată cu funcții inteligente, utile și distractive, care fac ascultarea pieselor, streamingul de conținut, cumpărăturile online sau conectarea cu prietenii mai ușoare și mai plăcute ca niciodată. Galaxy Tab S6 Lite include difuzoare duale cu sunet AKG și Dolby Atmos 3D cu sunet surround pentru un audio de excepție, astfel încât dacă urmăriți un videoclip pe YouTube, transmiteți emisiunea favorită prietenilor sau ascultați playlist-ul preferat, veți experimenta o calitate premium a sunetului.

Samsung are parteneriate cu YouTube și Spotify, astfel încât să beneficiați de aplicațiile preferate pe gama Galaxy. Utilizatorii Galaxy Tab S6 Lite se pot bucura de videoclipuri YouTube fără reclame, posibilitatea de a descărca și viziona videoclipuri offline și acces la YouTube Music și YouTube Kids cu YouTube Premium gratuit timp de 4 luni. Spotify se integrează perfect în interfața de utilizator a lui Galaxy Tab S6 Lite, astfel încât să puteți căuta cu ușurință muzică și podcast-uri, sau chiar să setați melodia preferată ca alarmă. De asemenea, Galaxy Tab S6 Lite se poate conecta wireless la configurația difuzorului de acasă, astfel încât să puteți reda playlist-urile preferate de pe Spotify pe un alt dispozitiv sau difuzor, toate controlate de pe tabletă.

Experiența Galaxy la tine acasă

Puneți noul Galaxy Tab S6 Lite în centrul casei dvs. pentru a rămâne productiv și organizat. Puteți prelua apeluri, puteți trimite și primi mesaje text prin contul Samsung de pe tabletă, chiar și atunci când smartphone-ul dvs. nu este la îndemână sau puteți rămâne conectat cu prietenii și colegii utilizând apeluri video prin Google Duo direct pe Galaxy Tab S6 Lite. Utilizați display-ul îmbunătățit Daily Board pentru a schimba melodiile, pentru a vă vizualiza calendarul, pentru a verifica vremea și pentru a scrie memo-uri și remindere rapide. Noile caracteristici și capabilități Bixby, precum Bixby Voice, Bixby Vision și Bixby Routines vă vor îmbunătăți, de asemenea, productivitatea și experiențele de divertisment.

Galaxy Tab S6 Lite este un dispozitiv care poate fi utilizat de întreaga familie. Cu Samsung Kids, puteți stabili un program de joacă pentru copii, puteți restricționa accesul la anumite aplicații astfel încât copiii să se bucure de lumea digitală în siguranță, cu o gamă de aplicații și jocuri interesante, pline de elemente educative.

Pentru mai multe informații despre Galaxy Tab S6 Lite, accesați: https://www.samsung.com/ro/  Galaxy Tab S6 Lite va fi disponibil în România începând cu data de 15 mai la partenerii autorizați Samsung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *