Cu o fidelitate fara precedent a culorilor redate, monitorul profesional ViewSonic VP2785-2K a obtinut certificarea Fogra

Bucuresti, 15 aprilie 2020 – ViewSonic, lider global pe piata solutiilor de afisare, anunta ca monitorul profesional VP2785-2K a obtinut certificarea FograCert Softproofing System datorita performantelor excelente in redarea culorilor si omogenitatii deosebite. Fogra, o organizatie germana de cercetare din domeniul graficii, este considerata la nivel international o autoritate independenta  respectabila de certificare a monitoarelor de top, create pentru aplicatii cu cerinte grafice deosebite.

Inca o data, ViewSonic s-a folosit de experienta acumulata de-a lungul mai multor decenii de activitate pentru a dezvolta solutia vizuala perfecta – un monitor profesional de exceptie, care asigura performante de top in reproducerea culorilor, cu acuratete, omogenitate si instrumente de control la cel mai inalt nivel. Certificarea Fogra demonstreaza ca monitorul nostru profesional VP2785-2K reprezinta instrumentul ideal pentru expertii in arta grafica, precum editori video, fotografi, designeri si departamente de print, care au nevoie de cele mai inalte standarde posibile”, a spus Oscar Lin, directorul diviziei de monitoare la ViewSonic.

FograCert Softproofing System reprezinta unul dintre cele mai respectabile standarde de calitate vizuala din domeniul artelor grafice. Acesta include aspecte tehnice pentru echipamente hardware din domeniul vizual, care asigura concordanta dintre culorile redate pe ecran si cele tiparite. Printre elementele cheie, se numara caracteristici precum spectrul de culoare, uniformitate si comportamentul la incalzire.

Dupa cum stiu toti profesionistii cu experienta din domeniul artei grafice, toate etapele din procesul de creatie sunt la fel de importante, aici incadrandu-se atat designul premergator, cat si analizele ulterioare efectuate la nivelul intregii echipe si chiar intalnirile cu clientii din etapele finale. Din acest motiv, precizia de top si omogenitatea excelenta a culorilor redate de VP2785-2K permit parcurgerea cu usurinta a tuturor acestor etape. Iar rapoartele de culoare ViewSonic garanteaza ca fiecare monitor profesional este calibrat inca din fabrica.

VP2785-2K foloseste un panou de 27” cu rezolutie WQHD (2560 x 1440) pentru afisarea continutului creat cu un nivel maxim de detalii. Cu o acoperire de 100% pentru spectrul Adobe RGB si de 96% pentru DCI-P3, VP2785-2K asigura un plus de flexibilitate prin faptul ca le permite utilizatorilor sa lucreze cu mai multe culori decat cele puse la dispozitie de spectrul sRGB. Acest lucru inseamna ca profesionistii axati pe creatie, precum cei care lucreaza cu continut cinematografic digital sau cei care pregatesc fotografii pentru a fi tiparite, beneficiaza de un set de nuante mai bogat.

In plus, VP2785-2K asigura un management desavarsit al fluxurilor de lucru, caci este echipat cu switch KVM (Keyboard, Video, Mouse) de cea mai noua generatie. Monitorul este prevazut atat cu DisplayPort, cat si cu HDMI, punand in acelasi timp la dispozitia utilizatorului porturi USB 3.1 Tip-C – tot mai importante, atat pentru utilizatorii de sisteme Windows, cat si pentru cei de Mac OS, care doresc o metoda confortabila de alimentare, transfer rapid al datelor, si transmisie de calitate a semnalului video. Iar tehnologia de protectie a ochilor certificata TUV, alaturi de un design ergonomic cu un aspect estetic placut, adauga la randul sau valoare spiritului creator al profesionistilor.

Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati ViewSonic.com si urmariti paginile dedicate de FacebookInstagramLinkedin si YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *