Review Huawei P40 – smartphone-ul cu unul dintre cele mai bune sisteme de camere de pe piata

Huwei P40 face parte din noua serie de smartphone-uri de top lansata de catre compania chineza, serie care dispune de specificatii pe masura, precum si de un design cu adevarat interesant

Finisajele sunt premium iar calitatea constructiei este una extrem de buna. Partea din spate este destul de simpla, insa extrem de bine definita inclusiv in zona camerelor care este usor iesita in relief. Chiar daca lipseste acel ecran curbat care este disponibil pe fratele mai mare, Huawei P40 Pro si avem parte de un decupaj pentru cele doua camere frontale, ecranul de 6.1 inchi cu o rezolutie de 1080 x 2340 de pixeli, Wide Full HD, este unul spectaculos.

Din punctul de vedere al design-ul, acesta este unul cu adevarat inovator, telefonul fiind foarte placut la atingere dar si usor de tinut in mana prin confortul si ergonomia maxima pe care o ofera.

Ca si performante, P40, sta foarte bine avand implementat un Chipset Kirin 990 extrem de performant, fiind capabil sa ruleze fara nici un fel de problema, cele mai pretentioase jocuri sau aplicatii, chiar si deschise simultan.

Chiar daca pe ultimele smartphone-uri Huawei nu mai dispunem de serviciile Google, compania si-a dezvoltat propriul serviciu prin care avem posibilitatea de a instala aplicatiile necesare. Este vorba despre AppGallery care este practic magaziunul de aplicatii al companiei. Aplicatia a fost lansata in 2018 si este astazi disponibila la nivel global, in peste 170 de tari.

O alta posibilitate prin care se pot descarca cu usurinta si in mod gratuit aplicatii de top din intreaga lume, este MoreApps. Cu ajutorul acesteia, se pot descarca inclusiv aplicatiile de socializare din surse complet sigure, economisind foarte mult timp.

Alta aplicatie extrem de utila si care este pusa la dispozitie de Huawei, este Phone Clone. Practic, prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorii care isi achizitioneaza un nou smartphone Huawei, isi pot transfera simplu si rapid datele, pozele, melodiile si asa mai departe, din memoria vechiului device.

Toate acestea sunt disponibile inclusiv pentru noul P40 si restul seriei.

Asa cum ne-au obisnuit cei de la Huawei, sistemul de camere pentru P40 si nu numai, este unul extrem de bun. Gasim pe acest dispozitiv un sistem de camere Triple Ultra Vision Leica, fiind perfect pentru a realiza fotografii si filmari foarte bune calitativ, in toate conditiile de luminozitate. Aceste trei camere, sunt dispuse astfel: camera principala de 50 MP este pozitionata in mijloc, camera cu teleobiectiv de 8 MP este pozitionata in partea de sus iar camera cu unghi ultra larg de 16 MP este pozitionata in partea de jos.

In concluzie, acest device Huawei p40 este unul dintre cele mai bune dispozitive ale companiei, disponibil la un raport calitate/pret extrem de avantajos din toate punctele de vedere.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *