OkFlora te asteapta in magazinul online cu trandafiri in aranjamente exclusiviste

De cele mai multe ori se intampla sa oferi trandafiri fara sa cunosti notiunile de baza in legatura cu aceste flori foarte frumoase. Vom afla impreuna toate aspectele care privesc semnificatia trandafirilor si modul sau conditiile in care acestia pot fi oferiti, care pot sa te ajute sa iti creezi propriul cadou unic pentru a inamana un buchet de trandafiri unei persoane dragi.

Trandafiri albastri – o solutie pentru momentul in care vrei sa faci ceva deosebit

Daca vrei sa oferi un cadou deosebit, poti alege cei mai frumosi trandafiri albastrii de pe OkFlora. Acestia pot fi pusi in aranjamente speciale sau pot fi oferiti sub forma de buchete si individual, pentru ca in mod sigur vor reprezenta una dintre cele mai placute surprize, fiind neasteptati.

Inca din cele mai vechi timpuri, trandafirii erau asociati cu sentimente pure de dragoste. Trandafirii sunt cei care te vor ajuta sa iti exprimi perfect sentimentele si sa iti arati pretuirea fata de toate persoanele dragi. Aceasta placere este amplificata in primul rand atunci cand persoana care ofera trandafiri si destinatarul stiu totul despre semnificatia acestor flori si buchetul sau cosul de trandafiri creaza un univers de sentimente si mesaje subtile.

Cosuri cu trandafiri in aranjamente speciale

Poti porni de la un trandafir si poti obtine o intreaga gradina in cosuri cu trandafiri. Numarul de trandafiri inclusi in aranjament are o semnificatie speciala. 5 fire de trandafiri inseamna doar Te iubesc in timp ce 13 fire vor amplifica efectul si vor transmite mesajul Esti superba!. Atunci cand alegi 51 de fire de trandafiri inseamna ca pregatesti un moment romantic. Persoanele care opteaza pentru 101 trandafiri, o fac de obicei pentru a pune cea mai importanta intrebare din viata unui cuplu si anume Vrei sa te casatoresti cu mine?. Se spune ca 71 de trandafiri transmit un mesaj intens si dragoste nelimitata.

Dupa ce ai stabilit cati trandafiri vrei sa oferi poti alege si trandafiri in cutie, sau chiar in buchet, in functie de modul in care vezi tu aranjamentul ideal.

Tine cont de culoarea si de nivelul de inflorire al plantelor pentru a transmite mesajul dorit. Daca nu alegi corect culoarea sau stadiu de inflorire poti transmite alt mesaj care sa nu fie deloc potrivit cu contextul abordat.

Daca relatia ta cu partenera este una foarte buna si sunteti fericiti, nu oferi un trandafir care sa transmita nostalgie. Daca ai motive pentru a fi decent si retinut, nu alege trandafiri care sa transmita romantism. Un trandafir rosu transmite iubire si pasiune, in timp ce trandafirii galbeni sunt potrviti pentru sentimente de prietenie sincera. Trandafirii roz sunt ideali pentru a transmite fericire sau pentru a multumi.

Efectul este mult mai intens atunci cand sunt oferite buchele inflorite pentru ca ele transmit cel mai usor gratitudinea. Buchetele profesionale realizate de floristi cu experienta sunt cele care completeaza farmecul clasic al trandafirilor. Daca alegi sa trimiti trandafiri la distanta, va trebui sa completezi buchetul si cu mesajul potrivit, astfel incat felicitarea pe care o atasezi florilor sa elimine orice posibila confuzie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *