Iridex Group Plastic recomanda cele mai potrivite sisteme de irigatii pentru agricultorii din Romania

Iridex Group Plastic, companie romaneasca cu traditie in domeniul protejarii mediului, recomanda agricultorilor din Romania cele mai noi si usor de utilizat sisteme de irigatii tip pivot si liniar de la IRRIMEC/ OTECH. Aceste sisteme permit un control in proportie de 95% a apei aplicate pe suprafata de udat, reducerea fortei de munca si diminuarea consumului de apa cu 70% si al celui de substante chimice cu 50%.

Iridex Group Plastic ofera in prezent sisteme auto-deplasabile de tip pivot, sisteme auto-deplasabile tip liniare, sisteme cu tambur si furtun, motopompe si pompe actionate la priza de tractor, pompe cu alimentare solara, echipamente de irigat pentru terenuri de sport, spatii verzi si gradini, venind astfel in sprijinul oricarui fermier, indiferent de tipul sau dimensiunile culturii.

Sistemul de irigatii tip pivot si cel liniar sunt sisteme cu anvergura mare, concepute in vederea automatizarii aplicarii udarilor, cu randament si uniformitate ridicate, compensand astfel costurile de achizitionare, folosire si intretinere. Aceste sisteme sunt produse de OTECH si beneficiaza de ranforsari puternice pentru conditii de clima dificile si de cea mai buna protectie impotriva coroziunii disponibila in industria moderna, datorata executiei din otel acoperit prin zincare termica. Instalatiile pot folosi pentru alimentarea cu apa atat retelele de hidranti, cat si sursele naturale, precum lacuri si rauri. Sistemele de irigatii oferite de Iridex Group Plastic includ rampe cu deplasare laterala si pivoti, tevi de aluminiu, pompe verticale, pompe pentru ape uzate, sisteme de cuplare, sprinklere si sisteme subterane, tamburi si motopompe. Pivotul permite irigarea a numeroase culturi cu spatiere diferita, inclusiv cu mai multe rotiri sub acelasi pivot, nefiind necesara modificarea instalatiei.

Pe langa sistemele de irigatii complete, oferta Iridex Group Plastic mai include o serie de accesorii de ultima generatie, printre care prelungitorul pendulant cu pivotare dubla sau aripi gemene pentru reducerea consumului de energie si posibilitatea defectarii echipamentului, pivotii HD autopropulsati de o turbina care transforma energia apei in miscare sau aripile pliabile cu pivotare dubla, care iriga ca o solutie de tip pivot si se deplaseaza ca o solutie liniara. De peste 15 ani Iridex Group Plastic distribuie in Romania sisteme de irigatii IRRIMEC care s-au bucurat in toata aceasta perioada de un succes major. Ca o confirmare a calitatii, primele modele puse pe piata functioneaza fara probleme si in prezent. Aceasta demonstreaza atat calitatea deosebita si fiabilitatea de top a acestor produse, cat si experienta Iridex Group Plastic in domeniul irigatiilor si dedicarea companiei pentru sustinerea fermierilor romani.

Suport pentru proiectare, instalare si intretinere sisteme de irigatii

Ca serviciu suplimentar, cei care achizitioneaza aceste sisteme pot beneficia de suport pentru proiectarea, instalarea si intretinerea acestor sisteme de irigatii. In plus, acestia pot solicita indicatii cu privire la suprafata care poate fi irigata din fiecare sursa disponibila pe baza debitelor disponibile si recomandari de echipamente si modele in functie de tipul de cultura cu necesitatile sale specifice si de proprietatile apei de irigare. In plus, echipa de tehnicieni Iridex Group Plastic asigura configurarea optima a sistemului de irigat si a instalatiei de pompare. Pentru o dimensionare corecta a regimului de irigare, Iridex Group Plastic recomanda apelarea la consultanta specializata si pune la dispozitie diverse sisteme de irigatii, concepute pentru a raspunde tuturor cerintelor actuale si viitoare. Oferta este flexibila, fiind conceputa pentru orice buget, permitandu-le utilizatorilor fie sa achizitioneze produsele, fie sa le inchirieze pe perioade de timp determinate. In ambele cazuri pot beneficia de suport tehnic gratuit la stabilirea tipului de utilaj necesar fiecarui proiect, respectiv cu situatia concreta din teren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *