BenQ extinde seria DesignVue prin lansarea unui monitor profesional de 34” în format ultrawide 21:9

Monitorul PD3420Q pentru designeri oferă acuratețe AQCOLOR pe o suprafață de lucru extinsă

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine, a lansat monitorul profesional pentru designeri DesignVue PD3420Q, prevăzut cu un ecran de 34” în format ultrawide 21:9. Echipat cu tehnologia exclusivă BenQ AQCOLOR, PD3420Q asigură funcționalitate Display P3 completă și acuratețe perfectă a culorilor încă de la livrare, alături de un design atractiv ce a obţinut mai multe premii, ideal pentru utilizatorii de sisteme Mac.

“Deținător al mai multor premii internaționale de design, PD3420Q este cel mai elegant și, în același timp, cel mai performant monitor din punctul de vedere al calității vizuale, fiind creat special pentru designeri, creatori de conținut video și studiouri de producție”, a spus Conway Lee, Președinte BenQ Corporation. “Folosind un singur cablu USB-C, pentru păstrarea unui stil minimalist, PD3420Q vine calibrat din fabrică și se remarcă prin acuratețea certificată a culorilor, instrumentele inteligente profesionale și tehnologiile pentru protejarea ochilor specifice BenQ, ce garantează productivitate optimă și un design de top.”

Folosind un panou panoramic de 34” cu ramă deosebit de subțire, PD3420Q oferă rezoluție WQHD 3440×1440 cu suport VESA DisplayHDR 40 în format ultrawide 21:9, asigurând în acest fel cu 33% mai mult spațiu pe orizontală pentru panourile cu instrumente și căsuțele de dialog, alături de o densitate a pixelilor mai mare decât în cazul ecranelor QHD în format 16:9. Formatul ultrawide este potrivit atât pentru multitasking, cât și pentru redarea a două imagini alăturate, dar fără dezavantajele pe care le implică întreruperile cauzate de rame și fără a ocupa la fel de mult spațiu pe birou precum o configurație cu dual-monitor.

Imaginile excelent redate de PD3420Q sunt colorate perfect, mulțumită tehnologiei AQCOLOR, ce produce 1.07 miliarde culori pe 10bit. Astfel se acoperă în proporție de 100% spectrul sRGB și respectiv 98% spectrul DCI-P3, cu o valoare medie Delta E ≤ 3. Fiecare unitate PD3420Q este calibrată individual din fabrică, dispune de certificări Pantone și CalMAN, suportă ICCSync pentru profile ICC, precum și HDR10 / SMPTE ST 2084.

Activitatea de design pe acest monitor este acompaniată de funcții inteligente profesionale, specializate inclusiv pentru CAD/CAM, animații, Darkroom, DualView și M-Book. Alături de acestea regăsim şi o multitudine de opţiuni precum, rotiţa de control Hotkey Puck Gen 2, capabilitate încorporată de switch KVM, moduri PIP/PBP și conexiuni DisplayPort, HDMI și USB-C multiple.

Așa cum este normal pentru un monitor profesional de top, BenQ PD3420Q este prevăzut cu soluții complete de protejare a ochilor, ce includ filtru de lumină albastră, tehnologie Flicker-free și o suprafață mată. Toate acestea contribuie la prevenirea oboselii pe parcursul sesiunilor prelungite de editare și creație.

Pentru a afla mai multe despre monitoarele profesionale BenQ, vizitați BenQ.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *