ELKO participă la RomHotel alături de LG Business Solutions cu soluții ale viitorului pentru industria hotelieră

 ELKO LG Business Solutions_RomHotel_3

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori regionali de produse și soluții IT și electronice de consum, prezintă soluții și sisteme dedicate industriei hoteliere în cadrul expoziției internaționale de echipamente și dotări pentru HORECA, RomHotel, eveniment ce are loc în perioada 20-23 februarie, la Romexpo. Platformă de dialog pentru afaceri, evenimentul reunește reprezentanți ai producătorilor și distribuitorilor de structuri și echipamente specifice, precum și producători și distribuitori de echipamente electronice, audio, video, software și hardware destinate hotelurilor sau unităților de alimentație publică și catering.

ELKO LG Business Solutions_RomHotel

ELKO participă la această ediție a expoziției RomHotel alături de unul dintre partenerii săi strategici, LG Business Solutions, și prezintă soluțiile LG Pro: Centric Hotel TV și soluții Digital Signage – soluții inovatoare, optimizate și personalizate, dezvoltate pentru a îmbunătăți experiența clienților în timpul călătoriilor. De la videowall-uri impresionante, la sisteme de monitoare de înaltă rezoluție și aplicații interactive, care pot fi conectate la diverse tipuri de dispozitive inteligente, oaspeții au acces la diverse tipuri de conținut, de la anunțuri și clipuri de promovare, la clipuri de divertisment. Aceste soluții le oferă clienților, în holuri, restaurante sau în camera de hotel, facilități cum sunt conectivitatea web, compatibilitatea cu dispozitivele mobile și informații personalizate.

ELKO LG Business Solutions_RomHotel_2

Cu peste 25 de ani de tradiție, expoziția internațională RomHotel este o platformă ideală pentru expunerea, în condiții profesioniste, a noutăților și tendințelor unei piețe în continuă schimbare, așa cum este industria ospitalității. Evenimentul, dedicat furnizorilor, autorităților de turism locale și internaționale, misiunilor diplomatice în România sau editurilor dedicate, se desfășoară în paralel cu Târgul de Turism al României, ediția de primăvară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *