TMAX5 – Petreceri fără limite, oriunde!

  • Sunet – difuzor compact pentru petreceri cu o putere de 150W
  • Inteligent – compatibilitate maximă cu smartphone
  • Portabil – petreceri oriunde

Panasonic anunță un nou model în gama de difuzoare pentru petreceri TMAX: SC-TMAX5 – cel mai compact model din gamă, care știe să petreacă la maximum – în ciuda proporțiilor reduse.

Cu sunetul puternic și efectele de lumină încorporate în forma compactă a TMAX5, petrecerea poate să înceapă în orice moment. Conceput atât pentru utilizarea la interior cât și în aer liber, TMAX5 are multe caracteristici încântătoare.

TMAX5 Top 5:

  1. Sunet puternic și clar – woofer de 16cm cu Dual Drive & Bass Reflex Port
  2. Încărcare rapidă Qi Wireless – pentru smartphones compatibile cu Qi
  3. Se conectează simultan la 3 telefoane – cu Bluetooth®
  4. Compatibilitate cu stații de încărcare* – pentru a putea petrece oriunde
  5. Portabilitate – cu mânere integrate

TMAX5 este preferat de pasionații de muzică și dans care nu acceptă constrângeri legate de spațiul în care să organizeze petrecerea.

* Se vinde separat, cel puțin 2 amperi, 5 volți. Puterea sunetului: până la 50% din nivelul de operare max AC.

Investiție în sunet

Difuzor compact pentru petreceri, sunet intens

Pentru a face față unei petreceri, un difuzor, indiferent de mărime va trebui să emită un sunet puternic:

“La Panasonic, designul produselor audio începe întotdeauna de la sunet. Difuzoarele pentru petreceri trebuie să redea un bas puternic, iar noi ne-am asigurat că TMAX5 nu e doar un simplu obiect de decor.” Mathias Noetzold, Product Manager Audio/Video, Panasonic Marketing Europe.

Cu performanțe impresionante 150W RMS (THD 30%) / 1650W (PMPO) în materie de putere a sunetului emisă de cele două amplificatoare digitale încorporate, TMAX5 depășește cu mult clasa sa de dimensiune. De ce să limitezi performanța prin dimensiuni?

TMAX5 este dotat cu caracteristici extra pentru a reda sunetul crucial pentru petreceri:

  • Dual Voice Coil & Dual Drive System– două amplificatoare digitale acționează woofer-ul de 16cm. Portul bas reflex  canalizează undele sonore suprimând ecoul inutil, amplificând basul pentru un sunet dinamic puternic.
  • Două tweetere de 5 cm– pentru ca muzica să nu mai sune niciodată plictisitor. Vocile, sintetizoarele, chitarele și accentele adaugă detaliile clare cerute de melodiile actuale.
  • Bass– utilizează tehnologia digitală pentru a accentua și mai mult sunetele de bas – pentru un sunet consistent, specific ringului de dans.
  • Egalizator localpresetat – alegeți una dintre setările TMAX5 pentru a ajusta înaltele, mediile și basul – pentru o atmosferă specifică stilurilor muzicale, de la rock la reggae și multe altele.

Inteligență sclipitoare

Petrecere inteligentă

Cumpărătorii TMAX5 n-or să vină niciodată cu CD-uri la o petrecere – întreaga lor viață, inclusiv muzica, e pe telefon:

„Integrarea cu telefonul inteligent este esențială – doar așa consumă muzică deținătorii de TMAX. Acum, la TMAX5 pot fi conectate simultan trei telefoane inteligente.” Michael Friedrich, General Manager Home AV Group, Panasonic Marketing Europe.

De aceea, TMAX5 conectează până la 3 telefoane inteligente simultan, prin Bluetooth®. Pentru ca muzica să nu se termine niciodată, pentru bucuria de a împărți cu ceilalți ultimele descoperiri.

Nu vă mai e teamă că se termină bateria exact la începutul petrecerii. Cu funcția de  încărcare rapidă fără fir Qi* e suficient să așezați telefonul pe TMAX5, iar acesta se încarcă în timpul redării, direct de la difuzoarele puternice.

TMAX5 nu se oprește aici:

  • MAX Juke App– utilizatorii pot deveni DJ la propria petrecere, controlând TMAX5 prin Bluetooth®. Alegeți și redați melodiile în ordinea selectată, de la 3 dispozitive compatibile, inclusiv surse precum YoutTube.
  • USB Playback– pentru situațiile în care nu găsiți ceva pe mobil, fișierele compatibile pot fi redate direct de pe un stick USB, însuflețind melodiile cu sunetul impresionant și învăluitor al TMAX5.
  • Sistem multicolor de lumini– însoțită de spectacolul de lumini, muzica te transpune în atmosfera autentică de club. Difuzorul bas al TMAX5 este echipat cu LED-uri. Iar acestea sunt desigur sincronizate cu ritmul. Din MAX Juke app pot fi alese zece variante de suplimentare de jocuri de lumini.

* Încărcare fără fir Qi, până la 10W, pentru un telefon inteligent compatibil cu Qi.

Portabil – petreceri fără limită

Made to move with you

Ultimul membru al familiei de difuzoare TMAX pentru petreceri, modelul compact TMAX5, este foarte manevrabil, pentru a lua muzica oriunde cu tine:

„De ce să fii mereu dependent de o priză sau să ai o singură variantă de a utiliza TMAX? Deși ar fi minunat să trăim fiecare zi ca o vacanță, TMAX trebuie să se adapteze și la viața normală – așa că l-am făcut flexibil.” Mathias Noetzold, Product Manager Audio/Video, Panasonic Marketing Europe.

TMAX5 este conceput pentru a fi mobil, astfel poate fi plasat vertical sau orizontal. Poate doriți să-l plasați discret pe un raft pentru utilizarea de zi cu zi, sau să-l așezați vertical atunci când vin prieteni în vizită.

TMAX e mereu în mișcare:

  • Mânere de transport– integrate discret în corpul difuzorului de doar 7kg, pentru ca TMAX5 să vă poată însoți oriunde.
  • Stația de încărcare * – o petrecere în grădină, sau un fundal sonor pentru cel mai spectaculos apus admirat de pe terasa blocului? Lipsa unei prize nu e o problemă pentru TMAX5 – nu e nevoie să fie legat. E suficient să conectați o stație de încărcare portabilă.

*Se vinde separat. Cel puțin 2 amperi, 5 volți. Puterea sunetului: până la 50% din nivelul de operare max AC.

Așadar, cine cumpără difuzoare pentru petreceri?

Difuzoarele pentru petreceri sunt la mare căutare în rândul tinerilor, în special al studenților. Un produs precum TMAX5 este ideal pentru ei – se potrivește discret într-o cameră de cămin pe timpul zilei, iar în weekend se dezlănțuie la petreceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *