Noul monitorul Philips 243B1 eco-friendly: productivitate și confort

243B1_2

 

Amsterdam, 18 februarie – MMD anunță lansarea monitorului LCD Philips 243B1 de cu diagonala de 24 inchi. Echipat cu un ecran Full HD (1920 x 1080), tehnologie de andocare USB-C și conectivitate HDMI, precum și o varietate de alte funcții și tehnologii concepute pentru confort și productivitate optime, acest monitor este o alegere excelentă pentru cei atenți la mediul înconjurător: nu doar că respectă standardele stricte de mediu, precum ENERGY STAR, EPEAT și TCO, dar este echipat cu tehnologia PowerSensor care poate economisi până la 80% din costurile energetice.

Philips 243B1 oferă simplitatea andocării cu un singur cablu USB-C. Utilizatorii trebuie doar să-și conecteze notebook-ul compatibil direct la monitor folosind un singur cablu  reversibil si subțire pentru a beneficia de transfer de date de mare viteză, datorită conexiunii USB 3.2, cu posibilitatea de a încărca notebook-ul.

243B1_4

Confort, comoditate și conectivitate

Proiectat pentru a oferi confort și comoditate utilizatorului, Philips 243B1 dispune de tehnologie Flicker-Free și LowBlue Mode, precum și de SmartErgoBase, monitorul putând fi fi pivotat, înclinat și rotit. Conectivitatea ușoară este garantată datorită unei multitudini de opțiuni, inclusiv DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 Gen 2, HDCP, RJ45 și altele.

Eco-friendly

Philips 243B1 respectă numeroase standarde de mediu și certificări precum EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge și RoHS. PowerSensor-ul încorporat detectează automat prezența utilizatorului și ajustează luminozitatea monitorului, ceea ce duce la o economie de energie de până la 80%. În plus, monitorul este echipat cu un LightSensor care ajustează automat luminozitatea imaginii pentru a se potrivi condițiilor de iluminare din cameră, precum și un comutator de alimentare pentru a asigura zero consum de energie. Livrat într-un ambalaj 100% confectionat din materiale reciclabile, Philips 243B1 se bazează pe 85% plastic reciclat după consum și este complet lipsit de substanțe nocive precum mercur, plumb și PVC / BFR.

243B1_1

Usor de folosit si eco-friendly, monitorul Philips 243B1 va fi disponibil începând cu luna martie 2020 la un preț recomandat de 1,249 lei.

Mai multe informații despre monitoarele Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *