Materiale promotionale personalizate iti fac brand-ul cunoscut

 

Cea mai simpla si mai eficienta metoda prin care poti sa iti faci cunoscut brand-ul sau produsul, este publicitatea. Cu toate ca mediul online a cunoscut o crestere semnificativa in ultimii ani, si publicitatea online este cea care atrage mai mult atentia in momentul de fata, materialele promotionale clasice nu si-au pierdut utilitatea. Iar pentru o publicitate eficienta si de impact, nu trebuie sa neglijam nici ceea ce se intampla in online, nici ceea ce se intampla in mediul fizic de zi cu zi. Tocmai pentru a-ti aduce aminte cat de eficiente sunt si metodele traditionale de publicitate, am ales ca in articolul de azi sa vorbim despre cum te ajuta materialele promotionale personalizate sa iti faci brand-ul cunoscut.

Avand in vedere mediul online, materialele promotionale traditionale de cele mai multe ori vin in completarea acestora. Ele intaresc mesajul campaniei comunicat pe celelalte canale de publicitate si fac asta intr-un mod foarte eficient pentru companie. De asemenea, spre deosebire de reclamele de la radio sau TV, materialele promotionale au costuri mai mici, care se amortizeaza repede. Iar conform mai multor studii, cei ce au primit diferite materiale promotionale au cumparat apoi produsele companiei respective.

Materialele promotionale personalizate pot de cele mai multe ori sa tina locul unui cadou. De cate ori mergand in vizita la diferite firme, sau comandand produse de pe un anumit site nu ai primit un pix cu brand-ul produsului, un semn de carte, un calendar sau chiar si o cana? Toate acestea bineinteles inscriptionate cu logo-ul firmei, datele de contact si poate sloganul care ii reprezinta pe acestia.

Oferind astfel de cadouri poti sa iti promovezi un nou produs sau un brand fara o investitie prea mare, insa cu un impact major. Astfel, cel ce primeste un asemenea material promotional, util, din partea companiei tale chiar daca nu va comanda imediat ceva de la tine, iti va tine minte numele si serviciile. Exista de asemenea posibilitatea ca folosind aceste obiecte, ele sa atraga atentia si altcuiva, care sa intrebe de tine si poate chiar sa cumpere din produsele tale.

Totodata, materialele promotionale pot functiona si asemanator unei carti de vizita. Avand in vedere ca acestea pot fi inscriptionate cu diverse mesaje, poti sa le folosesti ca si o metoda mai prietenoasa si mai moderna de promovare. In momentul in care unui partener sau unui potential client i se ofera o carte de vizita, dar si un pix, un calendar sau o cana personalizata cu logo-ul si datele firmei sansele ca el sa foloseasca acele obiecte si sa tina minte numele firmei tale sunt mai mari.

Studiile in ceea ce priveste oferirea de materiale promotionale arata ca persoanele care primesc aceste materiale nu sunt deranjate de ele atat timp cat acestea sunt gratuite si utile. Pe masura ce ei folosesc acest produs, se familiarizeaza cu brandul, iar sansele sa cumpere de la o companie pe care o cunosc cresc.

In acest fel te pot ajuta materialele promotionale presoanlizate sa iti promovezi brand-ul si produsele. Comanda astfel de materiale din magazinul online al celor de la Agrafa si ai grija ca produsele si brand-ul tau sa fie din ce in ce mai cunoscute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *