Celebrul motorola razr – un simbol reinventat

HE6A2157_EMotorola dezvăluie astăzi transformarea telefonului mobil care a marcat o generație: RAZR, un simbol fashion, care a definit o parte din cultura pop. Noul motorola razrTM – este primul smartphone cu display flexibil, de tip clamshell, care se pliază complet într-un mod incredibil, oferind utilizatorilor o experiență unică și, totuși, familiară.

Motorola a dorit să înțeleagă modul în care ecranele flexibile pot îmbunătăți felul în care utilizatorii folosesc smartphone-urile, astfel că a dezvoltat și testat peste 20 de prototipuri diferite pe parcursul întregului proces de cercetare a comportamentului consumatorilor. Design-ul de tip clamshell, cunoscut și îndrăgit de toată lumea, s-a dovedit a fi soluția perfectă, pentru că rezolvă problema portabilității fără a compromite experiența de utilizare a unui ecran mare.

Motorola razr aduce un plus de rafinament și ingeniozitate smartphone-urilor, într-un mod cu totul deosebit. Carcasa exterioară asigură protecție, dar și control, fiind construită din oțel inoxidabil premium și 3D Gorilla Glass. La fel ca și modelul original, noul motorola razr este distins, cu un design impecabil, care evită contrastul puternic al culorilor și materialelor.

HE6A2133_E

În dezvoltarea noului razr, atunci când limitările tehnologiei actuale au reprezentat un obstacol, Motorola a  reușit să își creeze propria cale. Astfel, a fost conceput în premieră un mecanism de balama patentat, fără spații, datorită căruia ambele părți ale display-ului flexibil personalizat din polimer rămân la același nivel când telefonul este închis. În plus, antenele au fost reproiectate pentru a încapea într-un spațiu de două ori mai mic decât cel disponibil la smartphone-urile de azi, iar dispozitivul a fost acoperit astfel încât să ofere rezistență la apă și protecție împotriva stropilor1.

În timp ce smartphone-urile devin din ce în ce mai mari, razr propune un concept compact, cu un design elegant, portabil, fiind ușor de ținut în buzunar sau într-o geantă de dimensiune mai mică. Mai mult decât atât, razr vine echipat cu un display Flex View de 6,2 inci, cu raport de aspect 21:9, care oferă o experiență captivantă utilizatorului.

Display-ul Quick View interactiv extern de 2,7 inci este destinat unei interacțiuni rapide, direct din mers, cu informațiile importante care vă țin conectați la cotidian. Display-ul permite apelarea unor contacte, răspuns la mesaje, plăți rapide, control pentru muzică, utilizarea Google Assistant și accesarea setărilor personalizate, dar și posibilitatea de a face selfie-uri, toate acestea fără a fi necesară deschiderea clapetei telefonului.

HE6A2264_E

Descoperiți o experiență complet nouă, unică, pe care nu o poți avea pe nici un alt smartphone. Un brand cu o încărcătură simbolică deosebită aduce împreună tehnologia revoluționară și design-ul remarcabil. Motorola razr este smartphone-ul care readuce satisfacția de a putea închide un apel printr-o simplă închidere a clapetei telefonului.

Află mai multe despre celelalte caracteristici ale razr pe www.motorola.com/ro.

Prețuri și disponibilitate

Noul motorola razr va fi pus în vânzare pe piețe selecționate din Europa începând cu luna decembrie, la prețul recomandat de 1699 euro.

Steven Taylor Photography
Steven Taylor Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *