Televizorul inteligent 4K Gazer TV43-US2G cu Android

Gazer Limited anunta disponibilitatea in Romania a televizorului Gazer TV43-US2G cu cele mai noi si mai inovative functionalitati smartTV, la un raport calitate/ pret foarte bun.

Tehnologii de afisare

Echipat cu un panou IPS, televizorul de 43” dispune de rezolutie 4K UHD si suporta HDR, aceasta functionalitate generand un gamut de culoare extins si o imagine mai luminoasa. Modelul dispune de trei preset-uri de imagine, Standard, Dinamic si Soft, dar si de un mod manual, care poate fi folosit de catre utilizatori pentru setari personalizate ale luminozitatii, contrastului, saturatiei de culoare si claritate.

Sistem de iluminare si design

Sistemul de iluminare este unul tip D-LED, LED-urile fiind uniform distribuite in spatele panoului, ceea ce ii confera un flux luminos uniform pe toata suprafata. In pofida sistemului de iluminare, grosimea televizorului este de doar 3cm in partea superioara, designul produsului fiind discret, completat de marginile frameless de doar 1, respectiv 2 centimetri.

Conectivitate extinsa

Gazer TV43-US2G dispune de doua intrari de antena (satelit si T2), o intrare VGA, o intrare analog audio, o iesire optica, un jack audio, un conector USB 2.0, trei conectori HDMI si doua intrari video analogice. Conectarea la Internet poate fi realizata atat prin fir, cat si prin Wireless (802.11ac 2×2 Dual Band 2.4 si 5 GHz). Exista suport si pentru Bluetooth 4.0, modul cu ajutorul caruia se poate conecta la televizor tastatura, mouse-ul, game-pad-ul, boxele wireless sau castile.

Platforma Inteligenta

Gazer TV43-US2G utilizeaza un SoC pe 64 de biti fabricat de Realtek (4 nuclee Cortex-A53 care functioneaza la frecvente de pana la 1100 MHz) si dispune de 2 GB RAM si 16 GB stocare interna pentru platforma. Sistemul de operare folosit este Android 7.1.1, platforma fiind intuitiva, rapida si performanta. Interfata grafica a fost personalizata de catre Gazer pentru o experienta de utilizator completa. Astfel, platforma este similara cu Android TV, utilizatorii avand la dispozitie Google Play Store, dar si un magazin propriu prin intermediul caruia se pot instala aplicatii precum Chrome browser, Instagram, diverse video playere sau jocuri. In plus, utilizatorii pot instala manual fisiere apk de pe stick-uri USB.

Controlul televizorului se face atat cu ajutorul telecomandei, cat si prin intermediul aplicatiei smart de mobil – Gazer TV, disponibila atat pe smartphone-uri Android, cat si iOS. Televizorul Gazer TV43-US2G este disponibil in Romania prin intermediul partenerilor autorizati ELKO Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *