COMUNICARE CLARĂ ȘI FĂRĂ ZGOMOT DE AMBIENT PRIN NOUL RAZER TETRA

Noile căști deosebit de ușoare, proiectate pentru comunicarea dintre jucătorii de pe consolă, includ un microfon cardioid, fiind o adiție ideală pentru orice mediu audio de tip home entertainment

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a lansat Razer Tetra, un headset deosebit de ușor care include un microfon de calitate profesională, produsul având ca scop asigurarea unei comunicări clare  între membrii echipei, indiferent de platforma preferată, fie ea PS4™, Xbox One, Nintendo Switch, PC sau dispozitive mobile.

Razer Tetra este un headset care acoperă o singură ureche și este proiectat pentru jucătorii care vor să se bucure de sistemul lor audio, dar și să comunice în mod eficient cu coechipierii. Mulți dintre pasionații de jocuri video dispun de sisteme audio de tip surround care le oferă o experiență captivantă în timpul jocurilor video sau a vizionării de filme și chiar dacă unii dintre ei folosesc căști pentru a comunica în cadrul jocurilor, majoritatea preferă sunetul oferit de sistemele multimedia.

Comunicații neîntrerupte în orice mediu

În jocurile multiplayer din zilele noastre, comunicarea dintre membrii echipei este esențială. Razer Tetra oferă o comunicare clară chiar și în cele mai zgomotoase medii. Microfonul cardioid a fost calibrat pentru a capta vocea utilizatorului, reducând zgomotul ambiental provenit din lateral și din spate, ceea ce conduce la o claritate superioară a vocii în comparație cu alte căști.

Unitatea de control al volumului, amplasată pe cablul căștilor, le oferă utilizatorilor acces facil la cele mai importante setări chiar și în timpul jocului, ea fiind dotată cu un glisor de volum și un buton de comutare a funcționării microfonului.

“Mulți jucători au investit sume considerabile în sisteme de boxe surround ca parte a instalației de home entertainment,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Folosind Razer Tetra, jucătorii se pot bucura pe deplin de efectele de sunet livrate de incintele acustice din sistemul de home cinema, păstrând în același timp o comunicare eficientă cu ceilalți membri ai echipei.”

Greutate redusă și design ergonomic

Proiectate pentru sesiunile de gaming prelungite, Razer Tetra are o greutate de doar 70 de grame, păstrând un nivel ridicat de confort pe durata orelor de joacă. Având un design reversibil, microfonul și difuzorul pot fi amplasate pe ambele părți ale capului, maximizând astfel flexibilitatea și confortul oferite. Banda superioară poate fi ajustată prin glisare, pentru a evita situațiile în care căștile ar putea pune prea multă presiune pe zona urechii și a capului. În același scop, cupa căștilor este confecționată dintr-un material moale, acoperit de un strat de piele sintetică.

Conectorul de 3,5 mm de tip jack face Razer Tetra compatibil cu Xbox One, PS4™ și Nintendo Switch, dar și cu PC-ul, respectiv dispozitivele mobile. Razer Tetra va fi disponibil și într-o versiune specială dedicată PS4™ (doar în Europa).

DESPRE RAZER TETRA ȘI RAZER TETRA FOR PS4™

Căști

  • Frecvență de răspuns: 20 Hz – 20 kHz
  • Impedanță: 32 Ω @ 1 kHz
  • Sensitivitate (@1 kHz): 107 dB
  • Difuzor: 32mm, cu magneți Neodymium
  • Tipul conexiunii: Analog de 3,5 mm
  • Lungimea cablului: 1,3 m
  • Greutate aproximativă: 70 g
  • Cupă: piele sintetică și interior de spumă

Microfon

  • Frecvență de răspuns: 100 Hz – 10 kHz
  • Rata semnal/zgomot: ≥ 55 dB
  • Senzitivitate (@1 kHz): -41 ± 3 dB
  • Model de captare: Boom ECM unidirecțional

Control pe fir

  • Rotiță analogică pentru controlul volumului
  • Buton de comutare rapidă a funcționării microfonului

Folosire audio+microfon

  • Dispozitive cu porturi de 3,5mm care combină audio + microfon

*Poate fi necesară folosirea unui adaptor audio (nu este inclus în pahet) pentru PC-urile cu intrări jack separate pentru audio și microfon.

Pentru mai multe detalii despre Razer Tetra vizitați acest link.

Pentru mai multe detalii despre Razer Tetra for PS4™, vizitați acest link.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Tetra

Prețuri pornind de la 34,99 Euro

La nivel global (cu excepția Europei) – disponibil acum

Razer Tetra for PS4™

Prețuri pornind de la 34,99 Euro
Online (doar pentru Europa) – disponibil acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *