Babuta si vibratorul din sex shop

 

Tin minte intamplarea aceea ca si cum ar fi fost ieri. Era o zi de toamna extrem de mohorata si fruguroasa. Eram cu el de peste un an si e fel eram genul acela de cupplu jucaus caruia ii placea sa experimenteze lucruri noi, atat in viata de zi cu zi, cat si in ceea ce priveste viata intima. Pe zi ce trecea ma bucura tot mai mult faptul ca am gasit un partener cu care sa fiu intru totul pe aceeasi lungime de unda, un fapt foarte rar pentru cuplurile din zilele noastre.

Ei bine, in ziua aceea, amandoi parca eram pusi pe prostii ca niste copiii mici ce se aflau in cautarea unor noi idei de jocuri. El a venit atunci cu o idee aparte si mi-a sugerat sa ma duc pana la sex shop, la magazinul acela nou deschis din colt.

Initial am refuzat vehement. Cu toate ca sunt o fire puternica careia nu-I este teama sau rusina sa faca sau sa incerce lucruri noi, nu ma incanta nicicum ideea de a pasi intr-un astfel de magazin, mai ales cand aproape pretutindeni erau vecinele la scara blocului sau la geam asteptand un nou subiect de barfa.

Vazand ca nu sunt convinsa daca sa fac acest pas, Andrei a recurs la insistente si la un santaj emotional. Zicea el ca e mult mai stanjenitor sa ajunga un barbat intr-un astfel de magazin in cautarea unui vibrator sau a unor jucarii sexuale. M-am lasat convinsa de insistentele sale si am pus pe mine o pereche de pantaloni de trening si o geaca, dupa care m-am indreptat direct catre acel magazin.

Magazinul era aproape gol. Doar cativa tineri care se mai plimbau de colo-colo in cautarea a cine stie ce accesorii sau jucarii sexuale. Profitand de acest lucru, m-am dus taman la sectiunea de vibratoare unde am avut supriza vietii. Mare mi-a fost mirarea sa ma intalnesc cu o babuta, vecina de la etajul trei care fusese la viata ei o fire sportiva si o femeie tare curioasa, cum de altfel se pastrase si pana la acea vreme. Oricat as fi incercat sa ma feresc eu, nici c-am reusit. Avea ochi ca de sarpe si imediat ma ochise la raft. A venit la mine intr-o fuga, cu o privire fioroasa si bineinteles plina de intrebari care mai de care mai deocheate si neadecvate. Am incercat sa-i rasplatesc interogatoriul cu intrebari pe masura, ca raspuns la intrebarile sale. Nu prea i-a convenit, motiv pentru care si-a luat talpasita si a parasit imediat magazinul. Nici eu nu mai aveam chef de nimic. Cumparasem cateva accesorii de uz personal si am urcat imediat in casa, unde am inceput sa ma vaicaresc lui Andrei pentru convingerea facuta.

Bineinteles, Andrei a fost amuzat din cale-afara si nici ca I-ar fi pasat de impresiile vecinei si de obiceiurile neadecvate. Insa, atunci am decis impreuna ca fericirea si intrebarile noastre in materie de jocuri intime n-ar trebui sa se sfarseasca cu atat. Am luat astfel decizia sa ne orientam mai cu stil si confortabil, catre sex shop-urile online unde ochii vecinelor nu-si au locul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *