Căști intra-auriculare EAH-TZ700

yuyu

Un procesor dinamic nou, combinat cu un design acustic original, furnizează o rată de distors foarte scăzută și o reproducere a sunetului la o frecvență super-joasă. Granulația impresionantă a sunetului și expresivitatea spațială creează o experiență muzicală foarte emoționantă

București, 5 septembrie – Urmând conceptul “Redescoperă muzica”, Technics a explorat noi posibilități tehnologice pentru a oferi o experiență muzicală dincolo de limitele imaginabile.

Cheia pentru calitatea excepțională a sunetului obținut pentru EAH-TZ700 este noul procesor de 10 mm care încorporează tehnologia avansată cu fluid magnetic, creată în urma unui proces elaborat de cercetare și dezvoltare.  Noul procesor dispune de o diafragmă fără margini, din aluminiu specializat, cu o formă similară procesorului din boxele convenționale. Pentru a obține frecvența amplă și precizia, tehnologia cu fluid magnetic cu bas profund maximizează mișcarea procesorului. În spatele procesorului se află o cameră de control cu aer care contribuie de asemenea la performanța basului și adaugă sunetului un plus de spațialitate și ‘aer’. Aceste elemente sunt combinate pentru a rezulta o reproducere pe o bandă foarte largă, dintr-un singur procesor foarte lin, însă extrem de detaliat pe întreaga gamă de frecvență.

Noul procesor folosește o diafragmă foarte subțire dezvoltată exclusiv pentru utilizarea în căștile intra-auriculare, confecționată prin combinarea unui material original, suplu, fără margini, cu un material din metal dur. Adaptată la caracteristicile sale unice, fluidul magnetic controlează cu precizie diafragma pentru a realiza caracteristici de răspuns uniform la toate frecvențele, de la ultra-joase la înalte. În plus, carcasa dispune de o construcție cu design coaxial realizată dintr-o combinație de titan și magneziu, pentru a exploata la maximum performanța procesorului. Procesorul cu o singură unitate al EAH-TZ700 reproduce un sunet învăluitor profund, cu bas plin de energie și fără distorsiuni, la o frecvență înaltă de 100 kHz pentru a crea o expresie de sunet spațial copleșitoare.

Exigențele utilizatorilor pentru o experiență audio avansată sunt din ce în ce mai stricte, ceea ce determină dezvoltarea pieței pentru căști audio. În consecință, în toamna anului 2019 Technics lansează căștile intra-auriculare EAH-TZ700 create din dorința permanentă de a obține sunetul ideal.

Tehnologie mobilă de precizie pentru o puritate remarcabilă a sunetului

Un nou driver cu muchii libere echipat cu o diafragmă originală și tehnologie cu fluid magnetic

Noul driver de 10 mm folosește o diafragmă de 5 microni realizată dintr-o combinație de aluminiu special, de duritate mare, care anulează vibrațiile nedorite, și dintr-un material suplu cu muchii libere. Materialul special din aluminiu contribuie la o reproducere îmbunătățită a sunetului de înaltă frecvență, în timp ce materialul fără margini scade frecvența de rezonanță cea mai joasă, pentru a obține o reproducere a sunetului de joasă frecvență. În plus, fluidul magnetic este utilizat în secțiunea bobinei mobile în vederea maximizării caracteristicilor, pentru a asigura o cadență de precizie a diafragmei cu bordură suplă și pentru a oferi un efect de amortizare sporit, greu de obținut în trecut. Rezultatul este reproducerea sunetului pe o gamă amplă de frecvențe, cu o distorsiune foarte scăzută.

Reglarea super-amplă și uniformă a sunetului pe toate frecvențele (Air Control Precision Structure)

Carcasa cu design coaxial, cilindrică a EAH-TZ700 maximizează potențialul procesorului. Camera unică de control al aerului, încorporată în unitate, controlează cu precizie fluxul de aer intern și optimizează echilibrul la orice frecvență. Prin urmare, rezoluția sunetului este îmbunătățită, obținând un sunet spațial remarcabil.

Materialele și designul sunt selectate cu grijă, pentru a obține o calitate și o forță excepțională a sunetului

Designul căștii – realizat din diverse materiale metalice

Construcția originală a carcasei este realizată dintr-o combinație de materiale metalice în scopul îmbunătățirii calității și a forței sunetului. Secțiunea carcasei portului prin care iese sunetul este confecționată din titan ușor, ultra-rezistent, un material utilizat în aeronautică precum și la fabricarea dispozitivelor de precizie. Aceasta menține procesorul rigid și suprimă orice vibrații nedorite. Corpul carcasei principale este fabricat din magneziu turnat, cu caracteristici excelente de amortizare a vibrațiilor. Forma 3D asigură cel mai bun unghi de inserție în ureche și se potrivește perfect pentru a conferi un confort de purtare excepțional.

Cabluri dedicate și căști auriculare concepute special pentru a obține o calitate ideală a sunetului

EAH-TZ700 prezintă două tipuri de cabluri: echilibrate și neechilibrate. Ieșirile echilibrate se utilizează cu precădere împreună cu dispozitive de redare cu o rezoluție înaltă. Pentru a fi compatibile, EAH-T700 prezintă un cablu echilibrat cu o mufă jack de 2.5mm, specială pentru acest tip de aplicație. Conectorul MMCX universal, utilizat pentru conexiunea la căști oferă utilizatorului o versatilitate sporită în alegerea cablurilor alternative specializate. Căștile auriculare sunt părți importante care afectează de asemenea calitatea sunetului. Pe lângă forma normală și rotundă, se oferă de asemenea căști auriculare cu formă ovală, pentru o izolație fonică excelentă. În plus, fiecare formă de cască auriculară este disponibilă în patru mărimi diferite, astfel încât fiecare utilizator să se poată bucura de o experiență muzicală unică, alături de un confort optim.

Filosofia de design a Technics îmbină tradiția cu tehnologiile avansate

Design calitativ și funcțional

Carcasa compactă din magneziu a EAH-TZ700 prezintă un finisaj negru grafit, caracteristic Technics. Mufa conectorului MMCX de pe unitatea principală este striată și placată cu aur. Technics creează fiecare piesă la o calitate fără compromis, cu o precizie de bijutier.

Pentru mai multe informații consultați: technics.com sau urmăriți technics.global pe Facebook sau @technics pe Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *