ALD AUTOMOTIVE ROMÂNIA ÎNCURAJEAZĂ CONDUCEREA MAȘINILOR ECO

ALD Automotive România, companie de top pe piața de leasing operațional, a organizat o nouă ediție a evenimentului anual dedicat conștientizării importanței reducerii amprentei de carbon. Clienții ALD Automotive au avut oportunitatea de a testa 17 dintre cele mai noi modele de autovehicle electrice și hibride, oferite de partenerii: EIT – Forum Auto (Importator Volvo Cars), Ford Romania, Honda Trading Romania, Lek3.co, NISSAN, Porsche Romania, Premium Auto – Importator oficial Jaguar Land Rover, Proleasing Motors, Renault Romania, Toyota Romania.

„O tendință actuală a pieței, la care aderă și clienții noștri, este deținerea unei flote auto cu un impact redus asupra mediului înconjurător. Cele mai recente statistici* arată că, în primele sase luni ale lui 2019, autoturismele electrice și hibride au atins o pondere de 3,4% din totalul livrărilor în România. Putem spune, astfel, că și țara noastră susține trendul eco de la nivel european, unde vanzarile acestor tipuri de autovehicule au ajuns in primul trimestru la 7,1%** din totalul pietei europene. ALD Automotive Romania încurajează înverzirea parcurilor auto și, prin intermediul unor astfel de evenimente, îi încurajăm pe clienții noștri să aleagă modelele de autovehicule electrice și hibride pentru flotele lor, dar și să promoveze un stil de condus ecologic și defensiv”, a declarat Cătălin Olteanudirector comercial, ALD Automotive Romania.

Aceasta inițiativă este in linie cu strategia de CSR a grupului ALD Automotive. Grupul și-a asumat obiectivul de  a reduce consumul de combustibil și a emisiilor de CO2, și intenționează să crească numărul autovehiculelor eco din flota globală până în anul 2020.

La nivel centralizat, emisiile de CO2 ale flotei ALD Automotive au scazut in mod constant inca din 2011. Datele de la finalul anului 2018 aratau o medie de 119g/km, cu 3g/km mai putin decat in 2011. Pe termen mediu, planul grupului este să reduca amprenta media de carbon pana la 110 g/km.

Jucător activ în strategia de susținere a viitorului mobilității sustenabile, ALD Automotive promovează tehnologii inovatoare și ecologice pentru a veni în sprijinul companiilor care implementează politici de înverzire a parcurilor auto, oferindu-le în același timp o alternativă viabilă de reducere a costurilor. Soluțiile eco-eficiente pentru flote auto ajută, simultan, la creșterea siguranței șoferilor și la limitarea consumului de carburant și al emisiilor de CO2.

Evenimentul dedicat conștientizării importanței reducerii amprentei de carbon a fost organizat cu sprijinul partenerilor: EIT – Forum Auto (Importator Volvo Cars), Ford Romania, Honda Trading Romania, Lek3.co, NISSAN, Porsche Romania, Premium Auto – Importator oficial Jaguar Land Rover, Proleasing Motors, Renault Romania, Toyota Romania cu peste 17 modele de automobile electrice și hibride: Audi e-tron, BMW i3, Ford Mondeo Hybrid, Honda CR-V Hybrid, Jaguar I-PACE, Lexus ES, Lexus UX, Nissan LEAF, Range Rover Sport Hybrid, Renault Zoe, Renault Kangoo, Toyota Corolla, Toyota RAV 4, Toyota Camry, Volkswagen E-Golf, Volkswagen E-UP si Volvo XC60 T8 Twin Engine Plug-in Hybrid. Incărcarea autovehiculelor electrice in cadrul evenimentului a fost asigurata de statiile furnizate de Lek3.co.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *