ADATA lansează SSD-ul PCIe Gen4x4 M.2 2280 XPG GAMMIX S50

ADATA® Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, anunță lansarea SSD-ului PCIe Gen4x4 M.2 2280 XPG GAMMIX S50. Cu tehnologie PCIe Gen4x4 de nouă generație și standard NVMe 1.3, noul SSD S50 oferă performanțe de citire/scriere rapide de până la 5000/4400MB pe secundă. Mai mult, acesta dispune de un radiator de aluminiu pentru o disipare excelentă a căldurii, memorie 3D Flash cu capacitate de până la 2TB, SLC caching, DRAM cache buffer, End-to-End Data Protection și tehnologie LDPC (Low-Density Parity-Check)

Creat pentru gameri, pasionații de PC-uri, overclockeri și designerii profesioniști

S50 suportă standardul NVMe și utilizează cea mai recentă interfață PCIe Gen4x4 pentru a permite utilizatorilor să se bucure de viteze de citire/scriere susținute de până la 5000/4400MB pe secundă. Mai mult, cu memoria 3D Flash noul model oferă un progres clar privind capacitatea, eficiența și durabilitatea. De asemenea, cu specificația M.2 2280, acesta este compatibil cu cele mai noi platforme Intel® și AMD. Aceste funcții fac ca noul S50 să fie ideal pentru gameri, pasionații de PC-uri, overclockeri și profesioniștii în grafică.

Un salt spre viitor cu PCIe 4.0

Fiind echipat cu cea mai recentă interfață PCIe Gen4x4, S50 oferă viteze de până la zece ori mai rapide decât un SSD SATA și este complet compatibil cu PCIe 3.0. În combinație cu SLC caching și un cache buffer DRAM, S50 oferă viteze de citire/scriere susținute de până la 5000/4400MB pe secundă și citire/scriere aleatorie de până la 750K IOPS.

Arată excelent și nu se încălzește

S50 rămâne rece în orice schimb de focuri datorită radiatorului său din aluminiu. Acest radiator poate reduce temperaturile cu până la 10 grade, pentru o stabilitate deplină. Nu numai că menține S50 rece, dar arată și cool cu designul său inspirat de mașinile sport.

Eficiență și performanță

S50 este compatibil cu tehnologia LDPC (Low Density Parity Check) pentru a detecta și a repara o gamă mai largă de erori de date, pentru transferuri mai precise și o durată de viață mai lungă a SSD-ului. În plus, cu protecția datelor E2E (End-to-End) și suport RAID Engine, S50 asigură securitatea și integritatea datelor.

Fiecare componentă a noului S50 a fost testată intens și a trecut printr-un proces meticulos de certificare. Ba mai mult, produsul vine cu o garanție de 5 ani.

###

Despre XPG – Xtreme Performance Gear

Xtreme Performance Gear (XPG) este o marcă ADATA Technology care oferă produse de înaltă performanță gamerilor, profesioniștilor și entuziaștilor din domeniul tech. Promisiunea XPG este să dezvolte produse care ajută utilizatorii să obțină performanțe extreme; prin urmare, brandul lucrează îndeaproape cu comunitatea de gaming și esports pentru a obține cunoștințe despre nevoile reale ale utilizatorilor și a le încorpora în hardware-ul său. Dincolo de performanță, fiecare produs XPG depășește metodologia riguroasă de testare ADATA A+, care asigură cele mai înalte standarde de stabilitate și fiabilitate. Nu numai că produsele XPG dezvoltă o funcționalitate solidă și durabilitate, dar se remarcă și prin design cu răcire de top, care a câștigat premii internaționale de prestigiu, cum ar fi premiul Good Design Japan. XPG oferă experiențe extreme de joc pentru a vă oferi moment memorabile în timpul jocurilor.

Pentru mai multe informații, vizitați www.xpg.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *