Din Dolj pana in Baia Mare!

Anul acesta, cand ma pregateam sa strang porumbul, m-am lovit de o mare problema. Atat tractorul, Cat si combina au cedat si refuzau sa mai porneasca. Pentru un agricultor aceasta poate insemna tragedia cea mai mare, insa eu mi-am pastrat cumpatul. Am cautat solutii online, ca un bun agricultor modern, si am aflat de magazinul piesemasiniagricole.ro, care comercializeaza piese tractor, dar si pentru combina.

De pe acest site am cumparat o cutie de viteze pentru tractorul meu, dar si un cioc inodator john deere, deoarece aveam nevoie de unul nou. Preturile au fost bune, deoarece piesele cumparate au fost la mana a doua, adica din dezmembrari. Unicul lucru care m-a dezcuraja putin la inceput a fost distanta, deoarece vaznatorul se afla tocmai in Dolj. Insa, citind recenziile online despre piesemasiniagricole.ro, mi-am dat seama ca este 100% sigur, iar pretul pe care l-am obbinut a fost mai mult decat avantajos. Am plasat comandat si am asteptat ca piesele sa ajunga prin curier. La doua zile de la comanda am fost contactat de catre firma de curierat din zona care m-a anuntat ca imi va lasa un colet acasa.

De cum am primit pachetul, m-am dus direct in garaj si am inceput sa montez piesele. Totul s-a potrivit la fix, iar piesele cumparate, chiar daca au fost la mana a doua, nu aveau pic de rugina pe ele. Asa afacere sa tot faci si cred ca de acum inainte piesemasiniagricole.ro va fi furnizorul meu preferat pentru peise de tractor.

Din aceasta experienta am invatat ca piesele la mana a doua sunt la fel de bune ca cele noi, ba chiar mai avantajoase. Magaiznul piesemasiniagricole.ro este de foarte mare ajutor mai ales cand esti in cautarea unor piese si vrei solutii rapide. Recomand cu incredere acest site posesorilor de tractoare si masini agricole!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *