Bratara un accesoriu care nu se demodeaza

Din cele mai vechi timpuri omul a incercat sa creeze accesorii care sa le incorporeze in vestimentatia sa. Bratara, ca orice alta bijuterie era menita sa arate un statut de o anume importanta in societate, iar in unele cazuri putea sa deosebeasca o capetenie de un artizan sau de o persoana de clasa inferioara. Cu cat bratarile sunt mai intricate si fabricate din materiale pretioase, cu atat vor spune mai mult despre purtator sau purtatoare. In ziua de astazi, bratarile au devenit accesorii nelipsite de la incheieturile noastre, iar preturile sunt destul de accesibile pentru toti.

Magazinul Saratremo.ro ofera o gama foarte mare de bratari femei, iar preturile sunt avantajoase si modelele pe gusturile tuturor doamnelor.

O bratara este unul dintre cele mai usor de purtat accesorii. O fasie din piele sau niste margele pot da unei tinute acea doza de originalitate si iti pot arata personalitatea, fara sa trebuiasca sa zici un singur cuvant. Poate fi felul nostru prin care ne aratam pasiunile din afara serviciului sau prin care ne exprimam personalitatea.

Purtarea, fara efort a bratarilor, poate fi atinsa daca stii cateva lucruri de baza:

-proportii si marime;

-stilul general;

– locul unde le vei purta.

Bratara ta trebuie sa fie proportionala cu marimea ta si sa se potriveasca perfect. Asta se reducerea la purtarea bratarilor mai late pentru incheieturi mari si a celor subtiri pentru incheieturi mici. In plus, bratara ar trebui sa fie destul de stramta pentru a se potrivi pe incheietura ta. Unele bratari, precum cele cu margele pe banda din silicon elastic, au o marime universala si sunt limitate la cat de mult se poate largi elasticul. O bratara metalica mare si masiva, care iti aluneca pe brat, nu este de dorit. Orice are mai multa greutate ar trebui sa fie mai stramt, in timp ce bratarile mai usoare pot sa aiba mai multa libertate.

Alte sfaturi utile pentru purtarea unei bratari:

Sa nu exageram cu accesoriile! Daca nu vrem sa iesim in evidenta intr-un mod negativ, trebuie sa alegem accesorii potrivite, din acelasi set ar fi de preferat. In acest fel nu vom da gres ca am ales bijuterii prea incarcate si care nu se potrivesc. Este indicat sa nu alegem bijuterii la fel de opulente. Daca alegem sa purtam un colier masiv, pentru cercei ar fi indicati cei micuti, in niciun caz la fel de mari ca si colierul. Ar arata dezastruos si nu ne dorim acest lucru.

Niciodata nu trebuie sa purtam doua bijuterii la aceeasi mana. Daca alegem o bratara de dimensiuni mari, ar fi indicat ca verigheta (daca este cazul) sa fie mutata la celalalta mana, iar pentru zona fetei ar trebui sa alegem ceva delicat pentru a scoate in evidenta incheietura ca poarta bratara masiva.

Daca purtam ceas, atunci acesta va sta pe mana stanga in timp ce pentru bratari vom alege mana dreapta. Magazinul saratremo.ro are o multime de bratari de oferit, iar aceasta periaoda este una ideala pentru a face shopping de accesorii, deoarece clientii pot beneficia si de reducerile de sezon!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *