X6 Xtreme – deschidere vizuală maximă, prin integrare de tehnologii smart

Picture1

Noul X6 Xtreme a depășit barierele care au stat până acum în calea integrării unui display de tip full view, găsind soluții inovative de integrare a camerelor, senzorilor și a receiver-ului audio.

Prin miniaturizarea senzorilor, s-a reușit dispunerea acestora pe suprafețe extrem de mici.  Senzorul de proximitate este așezat în partea superioară și ocupă mai puțin de 1mm lățime. Senzorul de lumină, integrat de X6 Xtreme, a fost plasat în partea de jos a ecranului pentru perceperea optimă a cantității de lumină ambientală. Mai mult, prin folosirea sistemului de operare Android 9 și a procesorului cu AI, X6 Xtreme învață preferințele tale în funcție de mediul în care folosești telefonul și în funcție de aplicațiile utilizate, adaptând lumina de fundal în mod optim.

Picture2

X6 Xtreme folosește o nouă tehnologie pentru integrarea senzorului de amprentă în display, care include un senzor optic de înaltă precizie, plasat sub display. Acesta activează o zonă dedicată a displayului OLED, permițând citirea amprentei și autentificarea acesteia.

Integrarea fingerprint-ului în display mărește considerabil ergonomia terminalului. Citirea amprentei se face cu acuratețe indiferent de condițiile ambientale sau dacă degetul este prea uscat sau prea rece (condiții care ar fi cauzat probleme de deblocare în cazul senzorilor de amprentă clasici).

Picture3

Cu ajutorul funcției swipe din Visual UI 3.0, zona de vizualizare se mărește cu 6,1%, pe verticală., egalând experiența vizuală pe care o ai pe un display de 6,6”. Opțiunea “full screen gesture”, bazată pe gesturi tip “swipe”, îți permite să navighezi cu ușurință între ecrane și în meniul telefonului tău.

Picture4

Experiența de vizualizare este una aparte și în cazul clipurilor, X6 Xtreme având capacitatea de a le reda pe acestea în format 19,5/9”.

Picture5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *