Lenovo își completează portofoliul Thinkpad cu trei noi dispozitive echipate cu procesoare AMD® Ryzen PRO de ultimă generație

Noua familie include laptopurile ThinkPad T495, T495s și X395

București, 13 mai 2019 – Lenovo™ a prezentat cele mai recente dispozitive din portofoliul ThinkPad: T495, T495s și X395. Noile laptopuri cu Windows® 10, echipate cu procesoare AMD Ryzen 7 PRO de până la a doua generație și grafică Radeon™ Vega, completează familiile de produse ThinkPad T și X cu design subțire și ușor pentru mobilitate extraordinară.

Gama ThinkPad și-a câștigat încrederea utilizatorilor datorită dezvoltării continue a design-ului și a tehnologiei. Cele două noi modele care cântăresc sub 1,5 kilograme oferă companiilor experiența mobilă superioară de care au nevoie și performanțe impresionante în ariile esențiale: siguranță, performanță, flexibilitate în utilizare și durabilitate. Dispozitivele includ toate specificațiile necesare pentru a oferi experiența de top pe care utilizatorii o așteaptă de la familia de produse Think.

Cu patru ore de autonomie în plus la o singură încărcare1 și performanță cu 18% mai mare comparativ cu standardele atinse de generația anterioară2, noile serii T și X le oferă utilizatorilor upgrade-uri semnificative, fără compromisuri în ceea ce privește securitatea hardware și experiența de utilizare.

„Aceste noi vârfuri de gamă ThinkPad marchează prima integrare a beneficiilor AMD în laptopurile noastre subțiri și ușoare T, Ts și X”, a declarat Jerry Paradise, Vicepreședinte Lenovo Intelligent Devices Group Commercial Product Portfolio. „Cu ajutorul acestor sisteme ultra-mobile, utilizatorii se pot bucura de o experiență premium, de primă clasă”.

Specificații extinse pentru o lume în schimbare

Pe măsură ce mediile de lucru evoluează, utilizatorii își doresc dispozitive mai inteligente și mai sigure, care oferă specificații și beneficii esențiale pentru rolul central pe care îl ocupă laptopul în viețile lor. Angajații vor obține performanță excepțională, la birou sau în mișcare, datorită procesoarelor mobile Ryzen 7 PRO de până la a doua generație, cu grafică Radeon Vega destinate creșterii productivității, îmbunătățirii experienței multimedia și eficientizării consumului de energie, pentru o experiență de utilizare excepțională. Mulțumită tehnologiei Radeon Freesync, utilizatorii se vor putea bucura de o înaltă calitate a pixelilor și o rată de refresh fluidă, fără sacadări – perfectă pentru filme, prezentări și gaming ocazional.

Prin adăugarea unei noi proceduri de testare a rezistenței la impact4 pe lista deja exhaustivă a testelor de durabilitate ThinkPad Mil-Spec, această nouă familie de laptopuri este suficient de dură pentru a rezista la șocurile unei zile de muncă solicitante. Această calitate, alături de toate specificațiile axate pe nevoile consumatorilor, îi permite brandul ThinkPad să își consolideze poziția de lider în transformarea și susținerea unui mediu de afaceri inteligent.

Experiențe audio-video superioare

Utilizatorii beneficiază de o calitate a ecranului superioară, cu imagini mai clare și culori mai vibrante, fără a renunța la durata de viață a bateriei1, rezistență sau  aspectul elegant și design-ul subțire. Reprezentând o noutate pentru seria AMD, ecranul Full HD (1920×1080) Full HD de 400 de niți afișează textul și iconițele mai vizbil în condiții de luminozitate scăzută, folosind însă mai puțină energie comparativ cu alte PC-uri similare. Utilizatorii se vor bucura de o rezoluție a ecranului excelentă și o distanță de vizualizare confortabilă beneficiind și de tastatura iluminată.

Brighter FHD screens offered on both ThinkPad T495 and T495s

Apelurile de grup pot întâmpina des probleme precum sunet slab, voci deformate și zgomote de fond care distrag atenția. Pentru a reduce disconfortul, au fost integrate microfoanele duale far-field pe modelele AMD. Acestea oferă o mai bună recepție 360° pentru a îmbunătăți performanțele conferințelor VoIP, în special pentru participanții din medii zgomotoase. De asemenea, dispozitivele pot fi andocate prin noul sistem mecanic cu susținere flexibilă, care permite așezarea în aproape orice unghi pentru mai multe conexiuni, stabilitate și durabilitate a platformei.

Măsuri de securitate mai smart

Capacul glisant ThinkShutter oferă siguranță și protecție fizică utilizatorilor ThinkPad împiedicând eventuale accesări ale camerei video din exterior. Pentru un nivel suplimentar de securitate, a fost integrat și un filtru optional ePrivacy, ThinkPad PrivacyGuard, atât pe modelele T495, cât și pe X395. Acesta va proteja conținutul afișat pe ecran de privirile nedorite ale celor din jur. În plus, utilizatorii care își doresc notificări referitoare la eventuale priviri din jurul lor se pot bucura, peste doar câteva luni, de funcția suplimentară ThinkPad PrivacyAlert5 care activează automat PrivacyGuard. Unică pentru procesoarele de generație a doua Ryzen PRO, tehnologia AMD Memory Guard (criptarea transparentă a memoriei securizate (TSME)) ajută la asigurarea protecției împotriva atacurilor, în cazul în cazul în care un hacker are acces fizic la sistem. Tehnologia AMD Memory Guard oferă sistem de criptare și criptare DRAM independentă, realizând operațiuni de criptare/decriptare a sistemului RAM în timp real.

Dispunând de toate aceste funcții și multe altele, această linie de laptopuri ThinkPad este protejată de una dintre cele mai complexe platforme de securitate end-to-end de pe piață, Lenovo ThinkShield. Pierderea de date și dispozitive sau furtul de identitate se pot întâmpla în orice moment și pot costa companiile milioane de dolari. Funcțiile de securitate Lenovo sunt eficiente, accesibile și integrate pentru a proteja datele companiilor; ThinkShield le oferă responsabililor cu securitatea tehnologică siguranță pentru întreaga durată de viață a produsului.

Lenovo simplifică tehnologia la locul de muncă prin soluții mai inteligente și accesibile. Pentru mai multe informații despre portofoliul de produse Think, vă rugăm accesați www.lenovo.com/think.

Prețuri și disponibilitate în SUA și Canada:

ThinkPad T495 (14 inci) urmează să fie disponibil din luna mai 2019, cu un preț de pornire de 939 de dolari. 6

ThinkPad T495s (14 inci) urmează să fie disponibil din luna iunie 2019, cu un preț de pornire de 1,089 de dolari. 6

ThinkPad X395 (13 inci) urmează să fie disponibil din luna iunie 2019, cu un preț de pornire de 1,089 de dolari. 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *