Promenada stinge lumina de Ora Pământului

  • Pe 30 martie, Promenada va marca Ora Pământului (Earth Hour) și va stinge lumina la ora 20:30;
  • 200 de copii din Programul Național Cantus Mundi  și ansamblul de percuție coordonat de muzicianul, Zoli Toth, vor susține un spectacol pe terasa Promenada;

27 martie 2019, București – În ziua de 30 martie, începând cu ora 20:30, Promenada va stinge lumina pentru a marca Ora Pământului. Promenada se alătură acestui eveniment important alături de WWF România și Programul Național Cantus Mundi pentru a puncta un fenomen de conștientizare a impactului pe care îl are activitatea umană asupra planetei.

Ora Pământului este cea mai mare mișcare voluntară de mediu inițiată de WWF, ce va reuni și anul acesta milioane de oameni din întreaga lume, care își vor arăta angajamentul față de Planetă. Pentru a sărbători Ora Pământului, Promenada va organiza un eveniment  special pentru toți cei care își doresc să facă parte din această mișcare globală. Începând cu ora 20:00, pe terasa Promenada, 200 de copii și trupa de percuție Cantus Mundi coordonată de fostul membru al trupei Sistem și ambasador Earth Hour, Zoli Toth, vor susține un spectacol impresionant.

Programul evenimentului este după cum urmează:

Orele 20:00 – 20:15 Corurile Cantus Mundi coordonate de Teodora Jaworski, membră a Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”

Orele 20:15 – 20:30 Ansamblul de percuție Cantus Mundi coordonat de Zoli Toth

La 20:27 artistul Zoli Toth, ambasador „Earth Hour” în România, va anunța Ora Pământului și stingerea luminilor. Publicul va fi invitat să cânte alături de tinerii coriști cele 20 de cântece cuprinse în broșurile Cantus Mundi dedicate „Orei Pământului”.

La ora 20:30 se va stinge lumina pe terasa Promenada și pe toate culoarele mall-ului și în cele două turnuri din vecinătate (Lakeview și Floreasca Business Park).

Peste 180 de țări și teritorii se reunesc și anul acesta pentru a atrage atenția asupra schimbărilor climatice și pierderii biodiversității, dar și pentru a inspira oameni, comunități, companii, guverne să acționeze pentru a stopa declinul biodiversității. WWF România provoacă oamenii, companiile, instituțiile să își creeze obiceiuri mai prietenoase cu mediul, pe care să le mențină cel puțin până la următoarea ediție Earth Hour.

Pe 30 martie, în toată țara vor avea loc mai multe evenimente și activități organizate pentru a sărbători Ora Pământului. Lista acestora va fi actualizată pe  www.ora-pamantului.ro și pagina de Facebook WWF România.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.promenada.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *