ARCHOS Play Tab este tableta digitală ideală pentru jocuri și activități distractive în familie sau cu prietenii, oricând și oriunde

București, 22 martie 2019 – ARCHOS, compania franceză care face pionierat în producția de echipamente electronice pentru consumatori, lansează tableta de mari dimensiuni Play Tab, înzestrată cu un afișaj full HD cu diagonala de 21,5 inci, cu o configurație superioară și cu sistem de operare Google Android™ 9 Pie, având acces complet la Google Play Store și la librăria sa uriașă de jocuri din orice categorie. ARCHOS Play Tab democratizează jocul de echipă în plan digital, facilitând și promovând totodată învățarea activă, gândirea critică și comunicarea cu membrii familiei și cu prietenii. ARCHOS Play Tab va putea fi achiziționată în Europa, pentru Back to School 2019, la prețul de 249 euro.

Tot mai mulți oameni renunță la manetele consolelor pentru distracția de grup pe care o oferă jocurile de societate (board games). Se estimează că piața globală a acestora va depăși pragul de 12 miliarde de dolari până în 2023 (Sursa: Arizton – August 2018). În Europa, mai specific, ar putea înregistra o rată anuală compusă de creștere (CAGR) apropiată de 23% până în 2022 (Sursa: Technavio – May 2018).

Jocul de societate, distractiv și accesibil

Tabelta ARCHOS Play Tab are un ecran full HD cu diagonala de 21,5 inci, cu unghiuri largi și acoperit de sticlă cu grosimea de 6 milimetri, laminată și tratată termic pentru a fi rezistentă la stropi și la șocuri. Tableta își „trage puterea” dintr-un procesor cu opt nuclee, capabil de performanțe ridicate și susținut de o combinație de 3GB/32GB RAM/ROM pentru cursivitate sporită și reacție rapidă în orice joc. Rulează cel mai recent sistem de operare Google, Android™ 9 Pie, asigurând accesul complet la magazinul Google Play și la cele peste 1,3 milioane de aplicații, cărți, jocuri și filme pe care le are. Include, de asemenea, o baterie de 5.000 mAh pentru a asigura joaca îndelungată.

Avantajele ARCHOS Play Tab:

  • Jucătorii nostalgici, de ocazie sau ahtiați trebuie doar să-și lase deoparte smartphone-urile, sa se așeze în jurul mesei, în doi sau mai mulți, pentru a juca orice, de la jocuri de strategie și război, până la jocuri educaționale, fanteziste și sportive, dintr-o lungă listă de titluri freemium.
  • Au acum oportunitatea să joace cât mai multe jocuri posibile pe o singură platformă, acasă sau în deplasare, în cadrul unei seri obișnuite în familie, într-un weekend cu prietenii sau într-o vacanță.
  • Jocurile de board games pe ARCHOS Play Tab sunt accesibile ca preț, aplicațiile mobile fiind mult mai ieftine decât versiunile lor fizice, în timp ce oferă experiențe imersive, 3D și amplificate de AR și de AI.
  • Este mai intuitiv de deprins un joc prin animații grafice decât cu un set de instrucțiuni complexe tipărite într-o cărticică. De asemenea, nu necesită aranjarea spațiului sau împachetarea jocului. În plus, este foarte confortabil de întrerupt sau de reluat un joc în orice moment.
  • Asigură în mod automat respectarea regulilor și a ordinii jucătorilor, chiar amintindu-le politicos acestora de abilități sau de mecanisme de joc pe care poate le-au uitat.

ARCHOS Play Tab va îngloba și o interfață dedicată. Ca atare, căutarea și selectarea unor jocuri precum Carcassonne, Gloomheaven, Monopoly, Pandemic, Scrabble, Settlers of Catan, The Room, Ticket to Ride, sau Uno, etc., dintre cele peste 1.000 de titluri disponibile în fiecare categorie, vor fi posibile cu mare ușurință pentru serile de joc în familie sau cu prietenii, care astfel vor deveni cu siguranță memorabile.

Disponibilitate și preț

ARCHOS Play Tab va putea fi cumpărată în Europa, pentru Back to School 2019, la prețul de 249 de euro.

Imaginile pof fi descărcare de aici: https://we.tl/t-n87z8eDbCf.

Despre ARCHOS

ARCHOS, pionier în electronicele de larg consum, continuă să inoveze și să revoluționeze piața electronicelor pentru consumatori. Între altele, producătorul francez a fost primul cu un player MP3 tip HDD în 2000, un player multimedia în 2003, cu tablete folosind sistemul de operare Android de la Google în 2009, o Casă Inteligentă conectată în 2014 și PicoWAN, prima rețea de colaborare dedicată IoT, în 2016. Astăzi, ARCHOS proiectează și democratizează soluții cu mare valoare invoatoare: tablete și smartphones, case și IoT, mobilitate urbană și securitate și blockchain. Având sediul central în Franța, birouri în Europa și în Asia, ARCHOS a devenit un puternic jucător pan-european. ARCHOS este listat  la Compartimentul C de pe Eurolist, Euronext Paris, ISIN Code: FR0000182479.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *