Sony își extinde seria de televizoare cu patru noi modele 4K HDR

Noile televizoare 4K HDR de la Sony vin cu o calitate ridicată a imaginii și cu o multitudine de funcții inteligente.

 

Sony a anunțat patru modele noi de televizoare ce vor fi disponibile în anul 2019 – XG83, XG81, XG80 și XG70. Mărimea ecranelor acestor televizoare variază pentru a se potrivi în orice cameră, indiferent de dimensiunea acesteia. Tehnologiile Sony audio și de imagine disponibile pe aceste modele le recomandă pentru persoanele care vor să trăiască experiența unică 4K HDR.

XG83 include procesorul de imagine Sony X1™ 4K HDR cu Object-based HDR remaster și tehnologia Super Bit Mapping™ HDR pentru a reproduce imagini cu profunzime mai mare, texturi și culori naturale. Imaginile sunt mult mai bine definite și mai realiste, datorită nivelurilor înalte de luminozitate.

 

Seriile XG83, XG81, XG80 și XG70 folosesc puterea de procesare a imaginilor pentru o vizionarea impecabilă. Tehnologia 4K X-Reality™ PRO îmbunătățește și redefinește fiecare imagine cât mai aproape de calitatea 4K și dezvăluie constant detalii și nuanțe rafinate, în timp ce ecranul TRILUMINOS™ asigură că toate culorile sunt afișate cât mai aproape de realitate și că fiecare umbră și nuanță este reprodusă în mod fidel. Televizorele aduc de asemenea o notă de stil în orice apartament datorită ramei de aluminiu premium (XG83) sau aluminiu neted (XG81, XG80, XG70) și a standului care ascunde cablurile și le menține ordonate.

 

În ceea ce privește funcțiile smart, modelele XG83, XG81 și XG80 utilizează Sony Android TV care suportă o gamă largă de aplicații Google Play™, printre care și YouTube™, Netflix, Prime Video și multe altele1. O altă tehnologie inteligentă încorporată pe XG83, XG81 și XG80 este Google Assistant. Utilizatorii pot da comenzi vocale prin intermediul telecomenzi, utilizând astfel Google Assistant, pentru a-și planifica ziua, pentru a descoperi conținut nou sau pentru a începe vizionarea unor show-uri TV, seriale, filme și multe altele2. XG70 are încorporat un motor de căutare pe Internet care este perfect pentru a viziona show-uri și filme prin aplicații3 de streaming precum Netflix și Youtube, aplicații care sunt doar la un click distanță.

Dimensiuni disponibile:

XG83: 43”, 49”.

XG81: 43”, 49”, 55”, 65”.

XG80: 43”, 49”, 55”, 65”, 75”.

XG70: 43”, 49”, 55”, 65”.

 

Pentru mai multe informații despre disponibilitate și preț, vizitați:

XG83: http://www.sony.ro/electronics/televizoare/xg8305-series

XG81: http://www.sony.ro/electronics/televizoare/xg8196-series

XG80: http://www.sony.ro/electronics/televizoare/xg8096-series

XG70: http://www.sony.ro/electronics/televizoare/xg7002-series

 

1 Disponibilitatea variază în funcție de regiune

2 Disponibilitatea Google Assitant depinde de regiune, țară și limbă.

3 Specificațiile telecomenzii variază în funcție de regiune și modelul televizorului.

 

Google, Android TV și alte branduri și logo-uri asociate sunt mărci comerciale Google LLC.

Amazon, Amazon Prime Video și alte logo-uri asociate sunt mărci comerciale Amazon.com, Inc. sau afiliate cu Amazon.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *