Ce-i pasa unui model videochat?

Eram copil, cand am memorat fara sa constientizez importanta sa, urmatorul pasaj din Amintiri din copilarie: ”Ce-i pasă copilului când mama şi tata se gândesc la neajunsurile vieţii, la ce poate să le aducă ziua de mâine, sau că-i frământă alte gânduri pline de îngrijire!”

Copilul nu se gandeste ca nu este paine de pus pe mama sau lemne de bagat in soba, fiindca ii asigura parintii tot ce are nevoie sa creasca. Singura grija a copilului este sa se joace.

 

Din punct de vedere economic, situatia nu este roz. Leul scade, iarna grea nu da semne ca vrea sa plece, se fac disponibilizari si se maresc facturile la utilitati. Distribuitorii fara scrupule au marit tarifele in plina iarna, fara sa anunte sau sa justifice.

Ce le pasa fetelor care au profitat de faptul ca se fac angajari videochat Bucuresti de toate acestea? Este suficient sa isi admire colegele de serviciu si vor intelege ca modelele videochat de la Money-studio.ro nu au motive de ingrijorare.

Cele care lucreaza de cateva luni sunt cele mai elegante femei din Bucuresti. Deja le-au crescut pretentiile si se imbraca de la magazine exclusiviste si prefera piesele de imbracaminte unicat. Noile angajate vor primi la sfarsitul lunii 10 000 de dolari, iar din banii acestia se pot achita zeci de facturi si poti manca la restaurant cu familia in fiecare zi a saptamanii.

Salariatele cu vechime vin la volanul unor masini dupa care se uita cu admiratie jumatate din oras. Sunt luate in leasing. Si tu care lucrezi de doua saptamani vei fi ajutata sa iti iei propria ta masina si apartament direct de la dezvoltator, cat mai avantajos. Nu te obliga nimeni sa te duci intr-o anumita zona, ci tu alegi zona fiindca esti moneygirl ai acces la apartament de lux fara dobanda si cu avans 0.

Crezi ca privilegiile s-au oprit aici? Nicidecum! Salariul tau poate urca pana la 50 000 de dolari pe luna, fiindca se ocupa de tine mai multi specialisti: coafeza, cosmeticiana, fotograf videochat, tehnician it care actualizeaza datele si materialele tale de pe site-ul studioului.
Vrei sa iti corectezi nasul, sa iti pui silicoane, sa iti maresti buzele si sa elimini cearcanele? Angajatorul a discutat cu cel mai bun estetician sa iti faca toate interventiile dorite in rate.

Dorinta de a cunoaste lumea nu iti da pace? Ale tale sunt excursiile exotice platite in rate. Cosmetice? Dispui de finantele necesare sa folosesti numai de la cele mai bune firme! Bijuterii? Poti sa iti cumperi cat poftesti! De lucrat lucrezi legal, asa ca toate asigurarile si impozitele sunt platite la zi.

Si nu ti-am spus totul. Aici nu se fac niciodata concedieri, fiecare fata are camera ei confortabila si aparatura ei pe care invata sa o foloseasca si in cazul in care se afla in topul incasarilor este premiata de studio cu unul dintre cele patru premii cu valori cuprinse intre 5 000 de euro-250 000 de euro.

Acum intelegeti de ce modelului videochat de la Money-studio.ro nu-i pasa de greutatile vietii si se simte ca un copil protejat de parintii sai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *