Televizoarele smart Samsung vor integra iTunes Movies & TV Shows, cât și AirPlay 2 începând cu primăvara lui 2019

București – 7 ianuarie, 2019 – Samsung Electronics a anunțat astăzi că va integra iTunes Movies și TV Shows, precum și AirPlay 2 pe televizoarele sale smart începând cu primăvara lui 2019. Implementarea acestor aplicații pe televizoarele smart Samsung din 2018 va fi posibilă printr-un update firmware. În premieră în industrie, aplicația iTunes Movies și TV Shows va fi disponibilă doar pe televizoarele smart Samsung în 100 de țări. Serviciile de suport AirPlay 2 support vor fi disponibile pe televizoarele smart Samsung din 190 de țări.

Prin intermediul noii aplicații iTunes Movies și TV Shows de pe televizoarele smart Samsung, utilizatorii Samsung vor putea să își acceseze biblioteca iTunes deja existentă, vor putea să caute în magazinul iTunes și să cumpere sau să închirieze dintr-o selecție de sute de mii de filme și show-uri televizate – inclusiv din cea mai mare librărie de filme 4K HDR. Această opțiune se va integra perfect cu celelalte servicii disponibile pe televizoarele smart de la Samsung în așa fel încât experiența pe platforma Samsung va fi una completă.

Prin aplicația AirPlay 2, utilizatorii Samsung vor putea să acceseze clipuri video, fotografii, muzică, podcast-uri și multe altele din device-urile Apple direct pe televizoarele smart Samsung, inclusiv pe cele QLED 4K sau 8K, televizoare Frame sau Serif, precum și alte modele Samsung UHD.

Ca lider global în vânzările de televizoare de 13 ani, televizoarele Smart Samsung reprezintă una dintre cele mai mari platforme de divertisment disponibile pe piață.

“Ne mândrim cu faptul că lucrăm cu lideri de top din industrie pentru a furniza consumatorilor cea mai largă gamă de servicii de conținut pe platforma noastră Smart TV. Am putea spună că avem în acest fel o situație ideală – deținătorii de televizoare smart Samsung și utilizatorii Apple au acces la și mai mult conținut și funcționalităţi sporite prin intermediul iTunes și AirPlay”, a declarat Won-Jin Lee, vicepreședinte executiv al Visual Display Business Samsung Electronics.

“Suntem nerăbdători să aducem experiența iTunes și AirPlay 2 cât mai aproape de utilizatorii din întreaga lume prin intermediul televizoarelor smart Samsung, astfel încât utilizatorii de iPhone, iPad și Mac să descopere o nouă modalitate de a se bucura de conținutul pe care îl consumă – cu ajutorul celor mai mari ecrane de la ei din casă”, a declarat Eddy Cue, vicepreședinte senior Internet Software și Servicii Apple.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *