Bauturi vegetale de la biomania.ro – pentru o dieta echilibrata

In general, bauturile vegetale sunt indicate pentru o dieta echilibrata, chiar daca esti vegetarian, consumator de carne, si bineinteles, daca te confrunti cu o deficienta de proteine, bautura vegetala Bio fiind “materialul de constructie” din organism. Bautura vegetala este un supliment nutritional al alimentelor, conceput pentru a umple lipsa proteinelor si a oligoelementelor benefice. Bautura vegetala, pe care o gasesti in magazinul online biomania.ro, contine aminoacizii necesari pentru organism, permitand astfel, imbogatirea unei diete vegetariene sau vegane. In general, atletii si halterofilii, acorda atentie bauturilor vegetale, deoarece promoveaza cresterea si mentin masa musculara, sunt usor de digerat, si, mentin sentimentul de satietate si vigoare in timpul antrenamentului. Numai in magazinul online biomania.ro poti gasi o gama variata de bauturi vegetale bio, ceea ce il face sa fie preferat de cumparatori.

Bauturi vegetale care nu provoaca alergii

Bautura vegetala Bio

este potrivita pentru persoanele cu intoleranta la lactoza, care vor gasi in ea un substitut al proteinei din zer. Alimentarea suplimentara cu proteine vegetale ​​este, de asemenea, necesara persoanelor  in varsta, copiilor si pentru toti cei care de obicei, nu consuma prea multe proteine. Bauturile vegetale Bio sunt bauturile naturale, cu migdale, nuca de cocos, ovaz  si multe altele pe care le poti gasi in magazinul online biomania.ro.

Bautura cocos  este o bautura naturala din orez si lapte de cocos. Textura delicata a laptelui de orez, este ideala pentru a face un mic dejun sanatos. Laptele de nuca de cocos este responsabil pentru dulceata gustului. Orezul si nuca de cocos sunt o sursa de vitamine B, fosfor si zinc. Ele ajuta la intarirea sistemului nervos si la normalizarea metabolismului. De asemenea, bautura cocos este energizanta si poate fi bauta  peste tot si intotdeauna, este 100% pe baza vegetala, nu contine zaharuri adaugate, ci numai zaharuri de origine naturala, nu contine lactoza, este scazuta in calorii, contine numai 40 Kcal pe cana 200 ml, este o sursa de vitamina B12, care elimina semnele de oboseala, ofera  o dieta variata, echilibrata, un stil de viata sanatos, aceasta bautura cocos fiind cheia pentru sanatatea ta.

Bautura ovaz este bogata in fibre de plante si are o aroma usoara si naturala. Poate fi adaugata peste cereale, la cafea, lichior sau poate fi bauta simplu racita. Cresterea consumului de fibre dietetice nu a fost niciodata mai usoara. Avantajele acestei bauturi de ovaz sunt bogatiile de fibre dietetice, 100% de origine vegetala, scazuta in grasimi saturate. Prin reducerea aportului de grasimi saturate, iti mentii nivelul colesterolului din sange. De asemenea, bautura ovaz nu contine indulcitori artificiali, ci numai zahar natural. Este bogata in vitamina D, B2 si B12, precum si minerale. Bautura de ovaz este un remediu excelent pentru afectiunile ficatului si tractului gastro-intestinal, pentru inflamatia terminatiilor nervoase, insomnie si oboseala. Ajuta la imbunatatirea metabolismului organismului, are un efect semnificativ asupra ulcerului gastric si a ulcerului duodenal, gastrita cronica indiferent de aciditate, ajuta impotriva arsurilor la stomac, este utila in tulburarile hepatice si ale tractului biliar, normalizeaza tensiunea arteriala si sistemul cardiovascular, promoveaza eliminarea excesului de colesterol din organism. De asemenea ajuta la diabet in orice stadiu. Ovazul este principalul component al unei alimentatii sanatoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *