ELKO organizeaza un curs de vanzari centrat pe solutii Axis

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta organizarea unui curs dedicat partenerilor, ce va avea ca subiect vanzarea de solutii special create pentru diverse domenii de activitate.

In societatea moderna de astazi, eficienta, calitatea serviciilor si, in general, calitatea vietii, sunt conditionate direct de elemente de baza esentiale, precum securitatea si mobilitatea bunurilor si persoanelor sau accesibilitatea informatiei. Iar tehnologiile existente permit indeplinirea tuturor acestor conditii atunci cand sunt selectate, implementate si configurate corect. Totodata, este necesara interconectarea serviciilor, echipamentelor si dispozitivelor in sisteme integrate, care devin astfel solutii specializate si personalizate, in functie de necesitatile si cerintele fiecarui domeniu de activitate si utilizator in parte. In prezent, la nivel mondial, se implementeaza tot mai multe astfel de solutii inteligente, concepute pentru o serie de scenarii, precum controlul accesului, managementul traficului, recunoasterea faciala, recunoasterea numerelor de inmatriculare ale autovehiculelor si altele.

ELKO este distribuitorul din Romania care intelege foarte bine aceasta evolutie a pietei si si-a adaptat strategia proprie in consecinta, construindu-si portofoliul de produse si solutii in functie de necesitatile clientilor finali. Cu alte cuvinte, compania si-a asumat un rol mai larg decat rolul strict comercial si reprezinta, mai presus de toate, o punte informationala de legatura intre producatori si utilizatori. Practic, ELKO Romania se angajeaza ca, impreuna cu partenerii sai, sa puna la dispozitia clientilor intregul bagaj de cunostinte si experienta dobandite de catre specialistii sai de la dezvoltatorii de tehnologie. Acest lucru presupune, pe langa relatia buna pe care compania o are cu toti producatorii pe care ii reprezinta, o colaborare foarte stransa cu partenerii locali pentru a intelege nevoile din piata si pentru a se asigura ca produsele, tehnologiile si, mai presus de toate, solutiile specializate sunt intelese corect, pentru a putea fi ulterior recomandate si explicate clientilor finali care au nevoie de ele. In acest context, a fost luata decizia organizarii la ELKO Demo & Training Center a unui curs pentru parteneri, axat pe solutii cu tehnologii de ultima generatie.

Programat pe data de 5 decembrie, cursul de vanzari marca ”Axis Communications’ Academy” va fi sustinut de Marius Potorac-Roman, Axis Key Account Manager pentru Romania, si se va desfasura in intervalul orar 9:30-16:30. ”Prin organizarea acestui tip de curs punem la dispozitia participantilor informatii de baza pe teme specifice activitatii comerciale desfasurate, precum prospectarea sau evaluarea necesitatilor, dar cursantii vor putea dobandi si cunostinte tehnice valoroase pentru domeniile in care activeaza. Astfel, tematica cursului are in vedere modul de rezolvare pentru anumite sarcini si cum se pot reduce costurile cu ajutorul tehnologiilor Axis, dar si cum pot utiliza instrumentul Axis Site Designer pentru proiectarea unei solutii complete. In plus, prin organizarea de demonstratii practice, clientii finali pot intelege mai bine solutiile, valoarea calitatii si avantajele competitive asigurate de ele”, a declarat Marius Potorac-Roman, Axis Communications Key Account Manager pentru Romania.

Inscrierile se pot face, in limita locurilor disponibile, prin inregistrare la linkul https://www.elko.ro/evenimente/axis-sales-training

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *