AMD anunță noi procesoare desktop Ryzen pentru OEM și SI

AMD este încântat să anunțe disponibilitatea a două noi modele Ryzen ™, AMD Ryzen ™ 5 2500X și AMD Ryzen ™ 3 2300X, cu PC-ul desktop Acer Nitro N50-100 care este bazat pe noul model Ryzen 5 2500X livrat în prezent în mai multe regiuni, la nivel mondial.

Această linie de produse permite partenerilor AMD OEM și SI să-și dezvolte propriile sisteme unice și atractive care să aibă ca target consumatorii care doresc un sistem de gaming preasamblat, de familie sau un PC în format de mici dimensiuni.

Ambele procesoare noi Ryzen ajung la frecvențe de 4GHz Max Boost utilizând noii algoritmi Precision Boost 2 și XFR 2 introduși în generația a doua de procesoare de desktop Ryzen. Ryzen 5 2500X și Ryzen 3 2300X au un singur CCX activat, construit pe tehnologia procesului de 12nm și cu arhitectura de bază “Zen +”, și sunt cu aproximativ 8-10% mai rapide în sarcinile de lucru unice și multi-thread decât generația precedentă.

Cu până la patru nuclee și opt fire de execuție, cu un TDP de 65W și suport pentru memoria DDR4-2933MHz, noile procesoare Ryzen vor fi ușor de integrat în platforma AMD inovatoare, stabilă și matură.

Aceste noi procesoare sunt deblocate pentru reglarea performanțelor, suport pentru Precision Boost Overdrive cu o placă de bază adecvată și compatibile cu plăcile de bază AM4.

AMD va actualiza magazinul shop.amd.com pentru o referință rapidă și ușoară. Consultați paginile de produse pentru aceste procesoare noi Ryzen, incluzând www.amd.com/ryzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *