Nokia 5.1 Plus – acces la performanță maximă și asistență AI

Nokia 5.1 Plus, un telefon premium ca performanță și design, la un preț accesibil

Național, 23.08.2018 – HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete, a anunțat lansarea modelului Nokia 5.1 Plus. Datorită capacității sale impresionante de procesare, Nokia 5.1 Plus este un smartphone performant în activități de gaming și dispune de asistență AI pentru setările artistice de imagine, fiind o opțiune atât accesibilă ca preț, cât și în tendințe. Cu un design contemporan și materiale de calitate, Nokia 5.1 Plus promite o experiență unică fanilor din întreaga lume.

„Prin Nokia 5.1 Plus, am dorit să le oferim fanilor Nokia experiențe uluitoare de gaming și de entertainment. Ne propunem ca, prin intermediul acestui model accesibil, să livrăm performanță, imagine la nivel AI și un design contemporan, astfel încât tot mai mulți utilizatori să se poată bucura de jocuri pe telefonul mobil, să urmărească serialele favorite și să creeze conținut creativ și de calitate. Nokia 5.1 Plus este destinat fanilor noștri pasionați de tehnologie, care apreciază combinația perfectă dintre performanță maximă și preț accesibil,” a declarat Juho Sarvikas, Manager de Produs HMD Global.

Performanța unui model de top, la preț accesibil

Nokia 5.1 Plus este unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri care dispune de cel mai avansat chipset MediaTek de pe piață, MediaTek Helio P60. Procesorul a fost proiectat în așa fel încât să poată reda puterea necesară pentru gaming, video sau navigarea cu ușurință prin aplicații. Caracteristicile avansate de AI din chipset-ul Nokia 5.1 Plus presupun recunoașterea facială și setări ale imaginii în timp real. Fiind echipat cu senzori esențiali, Nokia 5.1 Plus asigură o experiență ieșită din tipare a celor mai recente jocuri și aplicații. În plus, recunoașterea facială completează sistemul cu senzor de amprentă, pentru deblocarea telefonului și autentificare în siguranță.

Setările avansate de imagine disponibile pe Nokia 5.1 Plus oferă posibilitatea de a realiza fotografii de înaltă calitate, similare celor de studio, cu ajutorul profunzimii de câmp, a funcției bokeh, dar și a modului Portrait Lighting. Prin intermediul camerei principale duale cu senzori de 13MP/5MP și sistem de stabilizare optică, se pot realiza videoclipuri clare, stabile, captând momentele speciale petrecute alături de cei dragi. Mai mult, Auto Focus-ul Phase Detection garantează claritatea și focalizarea exactă a fotografiilor.

Design în tendințe

Afișajul uimitor de 5.8” oferă fanilor conținut cu vizualizare optimă, fără a fi încadrat de o ramă. Nokia 5.1 Plus dispune de un design pur, margini curbate, sticlă 2.5D pe ambele fețe și finisaj lucios. Grosimea de 8mm și designul ergonomic cu o curbură continuă fac acest model extrem de plăcut de ținut în mână. Nokia 5.1 Plus are o structură solidă de metal, fiind testată la temperaturi ridicate și supusă testelor de cădere, pentru a întâlni standardele înalte de calitate garantate pe telefoanele Nokia.

Pur, sigur și mereu actualizat, consolidat cu promisiunea Android One

Nokia 5.1 Plus se alătură familiei smartphone-urilor Nokia cu Android One, oferind o experiență unică și sigură, garantată de Google. Nokia 5.1 Plus va primi, timp de trei ani, actualizări lunare de securitate și timp de doi ani actualizări ale sistemului de operare. Precum celelalte smartphone-uri Nokia dotate cu Android One, utilizatorii vor beneficia de o durată îndelungată de viață a bateriei și de spațiu de stocare generos, datorită aplicațiilor preinstalate și atent alese. De asemenea, utilizatorii terminalelor Nokia 5.1 Plus vor fi cu un pas înainte, cu ajutorul celor mai recente servicii Google, precum Google Assistant și Google Photos cu spațiu nelimitat de stocare al pozelor de înaltă calitate.

Beneficiind de Android Oreo™ încă din prima zi, utilizatorii au posibilitatea să se bucure de cele mai recente caracteristici, precum Google Lens, funcția picture-in-picture pentru a putea gestiona simultan mai multe ferestre, Google Play Instant pentru a descoperi și folosi aplicații cu ușurință, dar și caracteristici pentru economisirea bateriei precum cele pentru limitarea aplicațiilor care rulează în fundal. De asemenea, Nokia 5.1 Plus este pregătit pentru noul sistem de operare, Android P.

Disponibilitate

Nokia 5.1 Plus va fi disponibil din această toamnă în Romania, în trei culori: Gloss Black (negru), Gloss White (alb) si Gloss Midnight Blue (albastru), la prețul recomandat de 1099 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *