Mondaine A763.30362.22SBM SBB Mini-Giant 35mm 3ATM

Noua colectie a brandului Mondaine este intitulata Mini-Giant, colectie ce este conceputa intergal in spiritul stilurilor acestui mileniu. Compania Mondaine este cunoscuta international pentru indicatorii si cadranele ce fac ceasul usor de citit.

Ceasurile lansate de brandul Mondaine sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, produse pe care le puteti achizitiona intr-un numar extrem de vast de stiluri si materiale.

Forma carcasei este rotunda, este constituita din otel inoxidabil, cadranul ceasului este de culoare alba, indicatorii ceasului au culoarea neagra iar display-ul ceasului analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral durificat, un material ce este folosit la echiparea ceasurilor din clasa medie. Carcasa ceasului este compusa dintrun mix intre culorile auriu si rose gold, ceasul masoara atat in latime cat si in inaltime 35 mm, ceasul mai are baterie incorporata, grosimea ceasului masoara doar 10 mm, iar odata cu achizitionarea Mondaine, Mini-Giant A763.30362.22SBM, beneficiate de doi ani de garantie.

Carcasa ceasului este compusa din otel inoxidabil, ceasul este dotat cu o rezistenta atmosferica de 3 ATM. Datorita acestui fapt, va informam ca acest model de ceas nu poate suporta interactiunea cu apa in timpul inotului sau  cand practicati snorkelingului.

Ceasul dama Mondaine Mini-Giant A763.30362.22SBM este un brand cunoscut exclusiv pentru designul ceasurilor pe care le expune pe piata. Achizitionarea unui ceas quartz – elvetian este o alegere inteleapta deoarece raportul calitate pret este present la cel mai inalt nivel posibil.

Bratara ceasului dama Mondaine Mini-Giant A763.30362.22SBM este confectionata din otel inoxidabil, un aliaj foarte important al fierului, bratara are culoarea rose gold, catarama ceasului este tip future, bratara masoara in lungime 200 mm, iar in latime 18 de mm, caracteristicile speciale ale ceasului sunt: afisajul data, afisajul zilelor saptamanii si afisajul ore.

Cele mai bune ceasuri le gasiti pe Ceasmania.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *