GeForce este platforma grafică oficială a celui mai mare turneu de esports din lume, The International 2018

The International, cel mai mare turneu de esports din lume, este aproape de debut.

De la iterația de anul trecut cu evenimentul epic de DOTA 2, Valve a introdus Pro Circuit, care a adus schimbări semnificative. Cele mai bune echipe de DOTA 2 s-au duelat în 11 competiții de tip majors și 16 de tip minors pentru a strânge punctele care urmau să le asigure calificarea la The International 2018, sau TI8.

Cele 18 echipe calificate vor concura în Vancouver – este debutul pe pământ canadian. Cuantumul total al premiilor a crescut până la la 22 milioane de dolari și se estimează că la TI8 se va ajunge la pragul de 24 milioane de dolari atins la TI7 sau că acesta ar putea fi depășit.

Și anul acesta, GeForce este platforma oficială a The International, care va rula pe plăci grafice GeForce GTX 1080 Ti și monitoare Acer 240Hz G-SYNC.

GeForce Esports la The International

Cele mai bune echipe de esports din lume aleg GeForce iar anul acesta, patru echipe din familia GeForce Esports vor concura la TI8. Echipele de DOTA 2 Newbee, Team Liquid și Team Secret au primit invitații, datorită performanțelor din cadrul circuitului Pro de DOTA 2. TNC Pro s-a calificat prin calificările dedicate Asiei de sud-est.

Pe lângă sprijinul hardware oferit echipelor GeForce Esports, NVIDIA oferă training prin boot camp-uri GeForce Esports, în vederea pregătirii pentru turnee. Astfel, echipa Team Secret va beneficia de cantonament în studioul sediului central al GeForce Esports încpând de astăzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *